Horoskop: Ste glede na astrološko znamenje rojeni pod srečno zvezdo?

Rojenim v nekaterih astroloških znakih je bila sreča položena v zibelko.

11.5.2023 ob 6:10 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Ste glede na astrološko znamenje rojeni pod srečno zvezdo?

Nekaterim je sreča naklonjena in pravimo, da so rojeni pod srečno zvezdo. Drugi se morajo za dosego ciljev bolj potruditi, a jim po zaslugi prizadevnosti na koncu praviloma uspe.

V kolikšni meri nekoga v življenju spremlja sreča, je odvisno tudi od astrološkega znaka.

Oven

Čeprav ovnom vlada Mars, ki je planet vojne, to ne pomeni, da rojeni v tem znaku bijejo težke bitke.

Če jih že, v njih praviloma zmagajo. A bolj kot sreči, ki bi jim jo podarile zvezde, je treba razloge za to pripisati njihovemu razumu, motivaciji in pozitivnemu pogledu na življenje.

Bik

Za bike se zdi, da jih za vsakim vogalom čaka presenečenje, ki ni vedno najbolj prijetno. Včasih je videti, da jim življenje nastavlja neštete pasti, oni vztrajajo, preživijo in premagajo vse težave.

So torej živ dokaz, da sreča ni vedno ključ do uspeha, temveč da je pot do njega velikokrat, sploh kar zadeva bike, tlakovana z razumom in vztrajnostjo.

Dvojček

Tudi dvojčki niso med srečneži zodiaka. Prav za prav je njihovo življenje polno neskončnih izzivov in ovir, zato se ne zanašajo kaj dosti na srečo.

Dobra novica zanje je, da jih njihova želja in strast do osvajanja novih znanj pripeljeta do točke, kamor bi jih pripeljala tudi sreča. Kdo jo potrebuje, če ima tako oster um, kot ga imajo dvojčki!

Rak

Raki so eni redkih, ki so rojeni pod srečno zvezdo.

Čeprav je njihova življenjska pot polna izzivov, imajo prirojen čut za iskanje prave smeri in vrednot, ki jih tudi po zaslugi sreče, napotijo v pravo smer.

Lev

To so modri in odločni posamezniki, ki se s srečo prav dosti ne obremenjujejo.

Njihovo življenje je kot mehka glina, oni pa so kiparji in usodo oblikujejo po svoje. Ne ozirajo se na štiriperesne deteljice in podkvice, temveč sedijo v sedlu in svojim trudom dosežejo vse, kar si želijo.

Devica

Sreča je bila vedno izven dometa dojemanja devic in nekako so že navajane na občutke razočaranja. Čeprav se jim zdi nepravično, da je njihovo življenje velikokrat težje od življenja drugih, obstaja razlog, da jim sreča ni bila položena v zibelko.

Device premorejo močan značaj in na svojih ramenih lahko res veliko nosijo. Zdi se, kot da so na svetu zato, da bi drugim pokazale, da ni težave, ki je ne bi bilo mogoče obvladati. Zato so device velikokrat res dober zgled za vse, ki jih pogosto prevzame obup.

Tehtnica

Ni skrivnost, da so tehtnice večni optimisti in da se življenje velikokrat obrača natanko tako, kot si želijo.

Vendar skrivnost tehnic ni le v tem, da jim je sreča naklonjena in se izvlečejo ne glede na to, kako slab je njihov dan, temveč tudi v njihovem pogledu na svet.

One vedno vidijo na pol poln kozarec, za kar je zaslužna Venera, ki jim vlada in po zaslugi katere imajo v življenju veliko sreče.

 Sviatlana Barchan/Gettyimages

Škorpijon

Škorpijoni so nagnjeni k temu, da več pozornosti namenjajo slabim kot lepim stvarem, v resnici pa so dokaj srečni. Ko v nekaj vložijo le minimalno truda, jim življenje to prinese na pladnju.

Zanje bi se lahko reklo, da so srečni, je pa res, da tega velikokrat ne opazijo.

Strelec

Rojeni v znamenju strelca so eni najsrečnejših v celem zodiaku. Vlada jim Jupiter, planet sreče, zato jim življenje iz ponujenih limon vedno pripravi limonado.

To sicer ne pomeni, da nikoli niso postavljeni pred izzive, pomeni pa, da nikoli ne ostanejo brez rešitve teh.

Jovan Mandic/Gettyimages

Kozorog

Čeprav veljajo za nekakšne voditelje in moralne vodje astroloških znakov in se ne ukvarjajo le s svojimi težavami in stiskami, temveč tudi z zadregami drugih, so vse vedno sposobni premagati relativno enostavno. 

Vse dokler tako mentalno kot fizično moč uperjajo v tisto, s čimer se ukvarjajo, vedno pridejo do cilja.

Vodnar

Vodnarji si zaslužijo topel in iskren objem, kajti dejstvo je, da v življenju vedno potegnejo kratko.

Do njih res ni pošteno, vendar vedno nekako uspejo glavo obdržati nad gladino vode, četudi se včasih zaradi vse nesreče, ki se zgrinja nanje, zdi, da bodo vsak čas potonili.

Yakobchuk Olena/Gettyimages

Riba

Neptun, planet navdiha in psihičnih sposobnosti, je vladar rojenih v znamenju rib, vendar nanje vpliva še Jupiter.

To ne pomeni le, da se jim v življenju pogosto nasmehne sreča, temveč tudi, da nad ribami bedita dva planeta, ki jih vedno usmerjata na pravo pot in jim prinašata srečo.

Povzeto po portalu Atma

Preberite še: Horoskop: Pet znakov, ki se jim letošnjega maja nasmiha največ sreče

Morda vas zanima tudi: Mesečni horoskop za maj 2023 (Piše: astrolog Stane Padežnik)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)