Vpliv lune: 25. april - 1. maj: Preverite, kaj se bo zgodilo na praznik dela (Piše: Stane Padežnik)

Preverite, kaj nam v tem tednu prinaša luna. Kako bo vplivala na nas, je spisal priznani astrolog.

24.4.2023 ob 5:50 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Vpliv lune: 25. april - 1. maj: Preverite, kaj se bo zgodilo na praznik dela (Piše: Stane Padežnik)
  • ČETRTEK, 27. APRIL - Prvi krajec v raku ob 23.19.

TOREK, 25. APRIL

Žarčenje Lune v raku bo močnejše, ker se bo povezovalo s sevanji Saturna v ribah, Sonca, Merkurja in Urana v biku. Vplivalo bo na manjše in večje skupnosti, krepilo vlogo družine, skrbnikov in prizadevanja, da bi popravili in izboljšali tisto, kar so nam neugodni aspekti pokvarili.

Številni bodo odpotovali na dopust v toplejše kraje, na obalo, nekateri pa se dopusta veselili, ker bodo lahko nadaljevali prenovo stanovanja, domačije, nakup ali prodajo nepremičnine, sadik in cvetja.

SREDA, 26. APRIL

Jutranje razburjanje in neugodni občutki bodo po­sledica nočnega prehajanja Lune v raku prek snopa Marsovega žarčenja. Toda tvorno razmerje z Uranom in Neptunom v ribah bo vzpostavljalo ravnovesje s spodbujanjem dejavnosti, ki jih hočemo opraviti za potrebe skupnosti, bivalnega okolja, za izboljšanje zdravja ali ureditev odnosov.

Domoljubje, ljubezen, intuicija, povečana plodnost in ustvarjalnost bodo gonilo našega povezovanja z množicami na sejmih in kulturnih prireditvah.

ČETRTEK, 27. APRIL

Na praznični dan upora se bo Luna v levu razvijala od 8.30, ko se bo izvila iz »objema« raka, do krajca ob 23.19. Počitnic se bodo veselili otroci in starejši, saj bo v toplejšem vremenu mogoče občudovati naravo, se igrati družabne igre ali preprosto klepetati in se smejati.

Za dobro voljo, cvetenje, trgovanje, dober zaslužek turističnih delavcev ter zadovoljstvo zaljubljencev in simpatij na zmenkih bosta skrbela planeta sreče v harmoniji – Venera v dvojčkih in Jupiter v ovnu.

PETEK, 28. APRIL

Idealno razmerje med Luno v levu ter Venero in Jupitrom bo obetalo sproščeno razpoloženje, ki ga bodo občutile skupine pohodnikov v gore, sprehajalcev ob morju, kopalcev, udeležencev na sejmih, festivalih, glasbenih ali tudi političnih zborovanjih.

Ker pa bosta Mars in Sonce zaostrovala stresni razmerji v obdobju med dvema mrkoma in pod vplivom retrogradnega Merkurja, ne bo odveč, če bomo pazili, da se ne zapletemo v kaj neprijetnega, in se pravočasno izmaknili kakšni nevarni skušnjavi.

SOBOTA, 29. APRIL

Čudovit in ognjevit izletniški aspekt med Luno v levu in Jupitrom bo spodbujal obiskovalce gora in planinskih koč, naravnih, kulturnih in arhitekturnih znamenitosti v najbolj obljudenih krajih in mestih, da se bodo glasno in sproščeno veselili vsega, kar bo razveseljevalo njihove poglede in srca.

Nastopajoči se bodo pripravljali za prvomajske shode in kresovanje, marljivi vrtičkarji in kmetovalci pa bodo hoteli še kaj postoriti, če jim ne bo vreme ponagajalo s pršcem ali ploho.

NEDELJA, 30. APRIL

Povezovalne energije Lune v devici s Sončevimi, Merkurjevimi, Uranovimi in Marsovimi bodo pomagale pritegniti množice ljudi v bližino prireditvenih prostorov, zvečer pa še na kresovanje. Zagreti aktivisti si bodo prizadevali obuditi pravo nekdanje proletarsko zborovanje, to pa bi prav lahko razdražilo njihove nasprotnike.

Lažni pogum pri osvajanju srca nežnega spola bo pri nekaterih spodbujala predvsem opitost, ne praznični zanos in rdeč nagelj v gumbnici.

PONEDELJEK, 1. MAJ

Z rastočo Luno v devici, katere odraz bo delovanje retrogradnega Merkurja v žarišču Sonca, si bomo želeli obrusiti pete na plesišču prvomajskega shoda in prisluhniti besedam glavnega govorca, prizadetim sodržavljanom, srečati znance ali prijatelje, sodelavce ali tiste, s katerimi smo kdaj delili nepozabno izkušnjo.

S humorističnim programom v ozadju si bomo na stojnicah hoteli kupiti ljubko pozornost za najmlajše in ljubljeno osebo, da bo praznik dela vsem ostal v spominu.

Preberite še: Horoskop: Trije astrološki znaki, ki jih je najtežje ljubiti

Morda vas zanima tudi: Izjemno življenje Slovenke, ki je ustanovila Ciciban in Bralno značko


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)