Horoskop: 3 znamenja, ki kot prijateljice zagotavljajo najboljšo podporo (srečni ste, če jih poznate)

Prave prijateljice so neprecenljivo bogastvo.

9.4.2023 ob 6:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: 3 znamenja, ki kot prijateljice zagotavljajo najboljšo podporo (srečni ste, če jih poznate)

V vašem družabnem krogu je nedvomno več prijateljic in vsaka od njih vam zagotavlja nekaj drugega. Z eno se lahko brezskrbno zabavate, z drugo odkrivate neznane kotičke sveta, tretji se lahko vselej odprete in ji zaupate najbolj globoke občutke ter težave.

Res je, včasih vse to lahko najdete v eni osebi, a praviloma ima vsaka od vaših prijateljic eno od lastnosti, zaradi katere jo posebej cenite.

Tiste, ki vselej znajo prisluhniti, pomagati, zagotavljati nesebično podporo in so prave psihologinje, čeprav ne po formalni izobrazbi, pa so rojene v določenih astroloških znakih. 

Dvojček

Osebam, rojenim v znamenju dvojčka, vlada Merkur, planet komunikacije in ostrega uma. In komunikacija je veliko več kot govorjenje. Je pozorno poslušanje, razumevanje tistega, kar nekdo pove, in odkrito ter pošteno izražanje svojih pogledov na zadeve.

To prijateljica, ki je rojena v tem znaku, nedvomno ve in se tega tudi drži. Ona pozorno posluša in vam, če jo prosite za nasvet, vselej nesebično pomaga, pri tem ne zanemarja pomembnega dejstva: odkritosti in poštenosti.

Ne, dvojčica ne bo molčala, če bo videla, da vas zanaša v čudne vode ali če bo menila, da se motite. To vam bo odkrito povedala in vam hkrati pomagala najti najboljše poti.

Nekdo, ki je rojen v znamenju dvojčka, prijatelju nikoli ne obrne hrbta in stori vse, da bi mu lahko pomagal. Z nasvetom in podporo.

Je pa res, da se na ramenu prijateljice dvojčice ne boste mogli zjokati. Pri njej ni časa za solze in obup. Pri njej ob vsaki težavi nemudoma nastopi čas za akcijo, s katero je stisko mogoče premagati.

Rak

Sočutje je ena najizrazitejših vrlin nekoga, ki je rojen v tem znaku. In prijateljica, ki je po horoskopu rak, je še kako dobrodošla v življenju.

Ona se zna postaviti v kožo drugega, ona razume, kako se nekdo počuti, ona hitro prepozna, da nekaj ni v redu in začuti bolečino osebe, ki ji je blizu.

Ob njej je žalost in stisko mogoče izražati z ali brez besed.

Rakice vse odnose jemljejo zelo resno. Vlada jim mesec, ki poseduje močno žensko energijo. Imajo močan zaščitniški nagon ter so za osebe, ki jih imajo rade, pripravljene storiti vse.

Kar med drugimi pomeni, da nikoli ne zavrnejo prošnje po pomoči. Za razliko od dvojčkov so bolj čustvene in, kadar je nekdo v stiski, prave dežurne psihiatrinje z nasvetom, konkretno pomočjo ali zgolj z robčkom za brisanje solza.

Tehtnica

Nekje med raka in dvojčka bi se lahko umestila tehtnica. Rojene v tem znaku so čudovita kombinacija čustev in razuma, topline in racionalnosti in zato odlične prijateljice, kadar nekdo potrebuje nasvet, napotek ali podporo.

One za vsako ceno zagovarjajo mir, ne prenesejo krivic in dajo vse od sebe, da bi pomagale rešiti težavo, v kateri se znajde nekdo, ki jim je blizu.

Če imate prijateljico tehnico, vas bo objela vsakič, ko boste žalostni, počakala, da največja stiska mine, potem pa vas spodbujala k iskanju rešitev.

Pri tem bo na vašo težavo pogledala z racionalne plati, vam svetovala in  pomagala tako z besedami kot s konkretnimi dejanji.

Prav zato so tehtnice med prijateljicami, ki vselej zagotavljajo nesebično podporo.

Povzeto po portalu Zadovoljna.hr

Preberite še: V teh primerih (celo najboljši prijateljici) brez slabe vesti lahko rečete ne

Morda vas zanima tudi: Njegove skrivnosti, ki jih ne izdajaj prijateljicam


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)