Tedenski horoskop od 5. do 11. septembra: Vse to se bo dogajalo v ljubezni (Piše: Stane Padežnik)

Kaj nam v tem tednu napoveduje solarno-karakterni horoskop.

5.9.2023 ob 5:50 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Tedenski horoskop od 5. do 11. septembra: Vse to se bo dogajalo v ljubezni (Piše: Stane Padežnik)

OVEN (21. 3.–20. 4.)

Odgovor na dilemo, ali ste pravilno ravnali, ko ste opozorili na problematiko, ki zadeva številne posameznike, boste dobili v sredo in četrtek ter v ponedeljek, ko vas bodo podprli preprosti ljudje in tisti na odgovornih položajih.

Če boste pri svojem delu sledili začrtani poti in sodelovali s člani tima, bodo vaši koraki pustili opazne in koristne sledi. Simpatija, denarna nagrada in priznanje ne bodo izostali.

BIK (21. 4.–21. 5.)

V nove vrtince se ne bo smiselno zapletati, zato razvijajte tiste dobre plati, ki vas delajo plemenite in ki jih drugi cenijo. Tako se boste prikupili nadrejenim ter ohranili obete za izboljšanje svojega gmotnega in statusnega položaja.

Tisti, ki bi se vam rad približal, bo morda neroden, a preden ga zavrnete, proučite prednosti intimnega sodelovanja z njim. Za preurejanje prostora morda ne boste imeli dovolj moči.

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Ker bo vaš vodilni planet Merkur še vedno retrograden, v svojem delovanju pa zelo izrazit, ugotovite, kako lahko do nedelje najbolje izkoristite njegove vplive in svoje sposobnosti. Možnost imate marsikaj preurediti, odpraviti, počistiti, se znova česa lotiti, a tudi delati napake, naleteti na ovire in se zapletati v težave.

V oporo vam bo ljubeča, privlačna oseba, spodbudna pa priložnost, da vam uspe in povečate prihodke.

RAK (22. 6.–22. 7.)

Z energijami zadnjega krajca bo vaše sodelovanje na javnih dogodkih zelo zaželeno, saj lahko s svojim analitičnim pristopom pomagate še kaj izboljšati in dati vsemu prikupen izraz.

Med petkom in nedeljo poleg urejanja domovanja in prostora za pridelovanje rezervirajte še čas za aktivnosti v naravi, morda na morju ali v gorah. Novim stikom, ki bi vodili v ljubeče prijateljstvo, se raje ne izogibajte.

LEV (23. 7.–22. 8.)

Vaše življenje se lahko z Venerinim obratom obrne v boljšo smer. Če boste v sredo in četrtek ter v nedeljo sodelovali s tistimi, ki pripravljajo zaključne postopke ali prireditve, nekateri pa uvodne spoznavne programe, boste dobili v ponedeljek pohvale za svoj prispevek.

Poslovnežem in umetnikom se bo povečala vsota na bančnem računu, hlepečim po telesni ljubezni pa poželenje ob stikih s privlačnimi ljudmi.

DEVICA (23. 8.–23. 9.)

V torek ter od petka do nedel­je poskušajte umiriti in utrditi svoj položaj, saj so vas nedavni dogodki lahko hudo prizadeli, vsekakor pa vrgli iz tira. Vzvratno gibanje Merkurja bo motilo vašo zbranost pri delu, omogočalo pa najti koristne informacije in stvari, ki bodo izhodišče za napredovanje v perečih zadevah.

Z njimi boste zmanjšali stroške in preprečili večja trenja v ljubezenskem razmerju.

TEHTNICA (23. 9.–23. 10.)

Vzgibe nepotrpežljive kritičnosti, ki jih bo podžigala energija Marsa v vašem znamenju, vi pa boste vzrok videli v tistih, ki se ne obnašajo po vaših načelih, boste morali med petkom in nedeljo omejiti, drugače se bodo odnosi v družini, razmerju in službi hudo skrhali.

Na vaše ravnanje bi lahko vplivala zadnji krajec in sodelovanje z ljudmi, s katerimi se istovetite, jih občudujete in si želite priti v njihov plačilni razred.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Prikrite namene, da bi izboljšali svoj položaj v službi in družbi, boste lahko z Venerinim obratom uresničili postopoma, a ne brez pomoči zaveznikov. Ob koncu tedna si vzemite čas in naredite vse, da se približate tistim krogom, ki vas bodo podprli pri napredovanju, nominaciji za nagrado, naziv ali kandidaturi za ugledno funkcijo.

Prejemki bodo potem višji, večje pa tudi občudovanje tistega, ki si ga želite.

STRELEC (22. 11.–22. 12.)

Z Jupitrovim in Venerinim obratom prihajajo zasuki tudi v vaše življenje in delo. Blizu boste statusu, priznanju ali nagradi, ki si jo zaslužite, praznovali pa boste konec nekega dolgega obdobja, na katero ste lahko ponosni, kot so tudi tisti, ki ste se jim posvečali.

Na novo življenjsko pot vam že prihajajo zanimivi izzivi in podporniki, med katerimi si boste lahko enega izbrali za ljubezenske pustolovščine.

KOZOROG (22. 12.–20. 1.)

Prevelikih obve­z­­­­nosti in smelih načrtov si nikar ne naložite, saj se bo še vse spreobr­nilo, vam pa se lahko med petkom in nedeljo pripetijo tudi nevšečnosti, zaradi katerih se bo povečalo izločanje adrenalina.

Tega ne usmerjajte na najbližje, da ne pokvarite odnosov, naprav ali ne izgubite zaupanja tistih, na katere ste tudi čustveno vezani. Za ljubezen boste potrebovali veliko potrpljenja.

VODNAR (20. 1.–19. 2.)

Po torkovem stresu si lahko obnovite življenjsko energijo in voljo do dela s srečanji, ki vas bodo razbremenila, in razumevajočimi prijatelji. Skupinsko delo, seminar ali sodelovanje na javni prireditvi do četrtka, z vrhuncem v ponedeljek, vas bo razveseljevalo in vam vlilo upanje, da boste sčasoma dosegli svoje cilje tudi v statusnem in finančnem pogledu.

Nekdo bo postal središče vašega ljubezenskega hrepenenja.

RIBI (19. 2.–20. 3.)

Da ne boste čisto nepripravljeni na nevšečnosti ob prihajajočem zadnjem krajcu, si že vnaprej uredite vse potrebno za službo, šolo, uradne postopke, domača dela ali potovanje. Na razgovoru za službo bi se bolje izkazali v petek in soboto, ko bo tudi prijazen dan za srečanje s sorodniki ali prijatelji.

Če se s partnerjem ne bosta mogla o čem sporazumeti, še ne bo katastrofe. Se bosta pa vrnila na začetek skupne poti.

Preberite še: Vpliv lune: 5. - 11. september: Zato se veselimo sobote (Piše: Stane Padežnik)

Morda vas zanima tudi: Slovenka v Istanbulu: Tako je moja turška družina preverila, če bom primerna snaha


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)