Kitajski horoskop za jesen: Trem astrološkim znakom se obeta veliko bogastvo

Pred nami je jesen, ki bo trem znakom kitajskega horoskopa namenila veliko sreče z vidika financ.

2.9.2023 ob 8:10 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Kitajski horoskop za jesen: Trem astrološkim znakom se obeta veliko bogastvo

Od jeseni, tako meteorološke kot koledarske, si lahko največ obetajo trije znaki kitajskega horoskopa. Na finančnem področju se bo namreč vse odvijalo v njihovo korist in stanje na računu bo ob koncu jeseni veliko boljše, kot je pred začetkom hladnejšega dela leta.

Svinja (rojeni v letih 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Rojeni v tem znaku so zelo zanesljivi, mirni, močnega značaja, predani, do drugih prijazni in radi pomagajo. V njihovi družbi je vedno prijetno, to jesen ne bo nič drugače.

Zato, ker so v družbi priljubljeni, se tudi sami lahko zanašajo na pomoč in podpro drugih. Čeprav se jim včasih zdi, da sreča ni na njihovi strani, znajo zadeve obrniti sebi v korist ter iz vsake situacije izvleči najboljše.

To jesen jim bodo naklonjene tudi zvezde in zanje se bo odprlo veliko novih priložnosti. Njihova kariera bo napredovala, načrti za služenje denarja se bodo uresničili in doseženi cilji se bodo odražali na njihovem računu.

Pred rojenimi v znamenju svinje je bogata jesen.

Koza (rojeni v letih 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Rojeni v znamenju koze so na zunaj mehki in nežni, a po duši trdni in močni ljudje. Čeprav so praviloma uglajeni, prijazni in optimistični, znajo, če je treba, pokazati močnejšo in neizprosni plat.

Načeloma jim kariera zelo veliko pomeni, zanjo so pripravljeni trdo delati in se ne bojijo nobenih izzivov ali težav. Vse premagujejo stoično, mirno a vztrajno.

Letošnja jesen bo njihov trud in vztrajnost posebej nagradila, pogoji za karierni uspeh bodo idealni. Tudi zato, ker bodo koze znale na zadeve pogledati z bolj racionalne plati in bodo morebitne težave premagovale še lažje ter učinkovitejše, kot sicer.

Napredovanje ni izzvezto, še verjetneje pa se bodo povečala njihova materialna sredstva in izboljšali pogoji bivanja.

Tiger (rojeni v letih 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Tigri imajo letos pestro leto, polno preobratov, vzponov ter padcev. Zanje ne teče vedno vse ravno gladko, na srečo gre za močne posameznike, ki zlepa ne obupajo. Porazov ne priznavajo, vedno, kadar padejo, se znajo pobrati.

Letošnjo jesen bodo negativni vplivi nanje oslabeli in tigri bodo zasijali v vsej svoji moči ter bodo deležni mnogih pozitivnih presenečenj. Tudi, ali predvsem, kar zadeva materialnega stanja.

Lahko se bodo poslovili od s tem področjem povezanih stisk, saj bodo znali zgrabiti priložnosti in uporabiti vse svoje veščine ter talente, kar bo opazno tako na področju kariere, kjer se bodo odpirale nove poti, kot na področju financ.

Do tigrov bo jesen z vidika denarja prijazna.

Povzeto po portalu min.news

Preberite še: 12 popolnih parov po kitajskem horoskopu

Morda vas zanima tudi: Slovenka, ki je namesto varne službe izbrala svojo pot: Ne živite po scenarijih drugih


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)