Horoskop: Kaj vas čaka v starosti (glede na vaš znak)

Oven aktiven, strelec zabaven, tehtnica srečna, če bo v zvezi in osamljena, če bo sama, vsak astrološki znak bodo v starosti krasile določene značilnosti.

11.8.2023 ob 5:15 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Kaj vas čaka v starosti  (glede na vaš znak)

Nihče natančno ne ve, kakšna starost nekoga čaka. Mogoče pa je zadeve malce predvideti glede na astrološki znak, v katerem je nekdo rojen. Kakšen bo, ko bo zakorakal v jesen življenja oven, kakšen bik in kakšen dvojček? Takšne so napovedi za vsako astrološko znamenje.

Oven

Od malih nog je vedno v akciji, poln življenja, radoveden in pripravljen na izzive. Včasih tudi takšne, ki ga spravijo v nevarnost.

In v starosti ne bo nič drugačen. Razen če mu bo to preprečila bolezen, se oven tudi tedaj ne bo ustavil in se bo do zadnjega trenutka ukvarjal s katerim od, glede na prigovarjanje njegovih najbližjih, zanj neprimernih športov.

Bik

V mladosti šarmer, ki ceni ugodje in udobje. Če odrašča v obilju, je presrečen, če odrašča v siromaštvu, hoče to obdobje čim prej pozabiti in storiti vse, da bi zadovoljil svoje materialne potrebe.

Denar je za bika tako pomemben kot ljubljena oseba ali morda še bolj, saj se izogiba zakonu z nekom, katerega materialno stanje ne cveti. V starosti bo, če bo premožen, užival, v nasprotnem primeru pa bo zagrenjen in poln zamer.

Dvojček

V mladosti je v stalnem gibanju in raziskovanju okolice, spreten je v komunikaciji in snovanju novih stikov, je gostobeseden in se vselej trudi biti v središču pozornosti. Družabno življenje je za dvojčka ključno, česar se mora njegov življenjski sopotnik dobro zavedati, kajti s staranjem se to ne bo spremenilo.

 Če se stara ob dinamičnem partnerju, še naprej potuje in uživa življenje, če se stara sam, pa ne glede na leta, hitro obnovi stara in osnuje nova prijateljstva.

Družaben dvojček vse življenje prisega na prijateljstvo.

Rak

Mladi rak je izrazito občutljiva in introvertirana oseba, s katero je treba biti nežen in previden, vedno ga je treba spodbujati, da se premakne iz cone ugodja in da sprejme tudi manj lepe plati življenja.

Ko se za nekaj odloči, temu zavzeto sledi, če osnuje stabilen dom in družino, v starosti uživa, če ostane sam, pa je osamljen, žalosten in melanholičen.

Lev

Vedno mora biti v središču dogajanja. Največja žalitev zanj je ignoriranje in stalno ga je treba opominjati, da se svet ne vrti le okoli njega. Vse življenje ima rad razkošje in slavo, v starosti pa pričakuje, da se bo govorilo o njegovih dosežkih iz preteklih let.

Zanj je pomembno, da drugi občudujejo njegove zmage, če sam meni, da te niso dovolj vpadljive, se pretvarja in tudi laže, da bi v očeh drugih dvignil ali ohranil ugled in v starosti žarel v najlepši luči.

Lev tudi v starosti žaromete usmerja vase. Foto:  Jcob Lund/Gettyimages

Devica

Devica celo življenje pazi na svoje obnašanje in ugled, s starostjo se to ne spremeni. Tudi njena natančnost ne izgine nikamor, nasprotno, le še bolj izrazita postane, pri njej mora biti vse na svojem mestu.

Skratka, z leti postane devica še zahtevnejša, kot je bila v mladosti, se pa rado zgodi, da na stara leta obžaluje katero od v mladosti zamujenih priložnosti.

Tehtnica

Rojena šarmerka, vesela, nasmejana in družabna še kako pazi na svoj ugled. Rada je v družbi ter pri sprejemanju odločitev velikokrat neskončno okleva. Srečna zveza je ena njenih največjih želja, in če ji jo uspe osnovati ter starost dočaka s partnerjem, je srečna.

Če ostane sama, je žalostna in osamljena ter se trudi, da bi našla svojo boljšo polovico.

Škorpijon

Tudi v starosti, tako kot v mladosti, rad izziva, včasih deluje malo otročje in neresno, a vseeno dosega svoje osebne in karierne cilje. V starosti ostane aktiven, zlasti, če je zadovoljen s svojimi dosežki v življenju.

Ukvarja se z mistiko in z odkrivanjem neznanega, najbolj zanimiva tema je zanj smrt.

Strelec

Od malega veseljak, zanj ni velikih skrbi in njegov kozarec je vedno na pol poln.

Smisel za humor ga spremlja vse življenje, z leti se res malo umiri in z veseljem na mlajše generacije prenaša modrosti in pozitivne izkušnje ter prav takšen pogled na svet.

Strelca želja po avanturi nikoli ne mine. Foto:  Sam Edwards/Gettyimages

Kozorog

Mlad je večinoma resen, celo malo krut in hladen. A za to masko se skriva nežna, ranljiva, tudi vesela duša, kar na plano pride šele v poznih letih.

Kozorog se tedaj praviloma sprosti in na svet začne gledati skozi bolj pozitivna očala.

Vodnar

V mladosti nase opozori s katerim od talentov in živi za mnoge neobičajno življenje.

Včasih ga je treba malo usmeriti na pravo pot, v starosti pa se z veseljem prepušča svojim željam in radostim, ki mu v mladosti niso bile dane in še naprej izumlja stvari, ki bi njemu in drugim olajšale življenje.

Riba

Po naravi sanjava, umetniška duša, idealizira ljubezen in partnerja ter res uživa v zvezi. V starosti se resnično sprosti in prepusti toku življenja, nadgrajuje kreativnost ali preprosto lenari.

Včasih jo lenobnost malo preveč prevzame in jo je treba opomniti, da so takšne in drugačne aktivnosti pomembne tudi na jesen življenja.

Sproščena riba se v starosti prepusti toku življenja. Foto; Rido Franz/Gettyimages

Povzeto po portalu 24.sata.hr

Preberite še: 12 popolnih parov po kitajskem horoskopu

Morda vas zanima tudi: Stane Padežnik: Čakajo nas še hujši vremenski pojavi, avgusta bodo ti datumi posebej na udaru


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)