September 2023: Največ sreče se obeta tem znakom

Med vsemi astrološkimi znaki so štirje takšni, ki se lahko upravičeno veselijo prvega jesenskega meseca.

31.8.2023 ob 8:15 | Foto: Rido Franz (naslovna) /Gettyimages | Avtor: M. FL.

September 2023: Največ sreče se obeta tem znakom

Septembra bo dogajanje z vidika astrologije pestro in bo vplivalo na vse astrološke znake. 4. septembra bo retrogradno pot začel planet Jupiter, 15. jo bo končal Merkur. 17. septembra bo sonce vstopilo v devico, od 24. septembra bo v tem znaku tudi Mars.

Kot že omenjeno, bo vse to vplivalo na čisto vsa znamenja zodiaka, na nekatere močneje, na druge v manjši meri, nekateri bodo imeli malce več smole, drugi sreče. Med slednjimi, ki se zato lahko veselijo prihajajočega meseca, so na prvih mestih naslednji štirje:

Oven

Septembra se v vašem življenju obeta kar nekaj pozitivnih sprememb. V obdobju pred nami boste zelo uživali, uspešni boste v vsem, česar se boste lotili. Obetajo se vam novi viri zaslužka, vendar pazite na denar in ga ne zapravljajte po nepotrebnem, čeprav bo vaše finančno stanje zavidljivo dobro.

Tudi dela, s katerimi ste do sedaj odlašali, ali so se zavlekla, bodo meseca septembra uspešno zaključena in opravljena.

Dvojček

Dvojčkom se ta mesec nasmihajo lepi rezultati. Načrti, povezani z izobraževanjem, bodo, ne glede na stopnjo, uspešno izpeljani. Priložnost boste imeli izkoristiti vse znanje in sposobnosti, ki ste jih nabrali v delovanju na svojem področju, z zdravjem ne boste imeli težav, družinsko okolje bo složno in harmonično, izboljšal se bo odnos s partnerjem.

Prejeli boste dobre novice od otrok, zvezde bodo tudi na strani tistih dvojčkov, ki se septembra nameravajo odpraviti na potovanje.

Dvojčkom se septembra tudi na področju ljubezni obeta veliko lepega. Foto: Rido Franz/Gettyimages

Lev

V mesecu septembru boste deležni veliko podpore in sreče. Predvsem se lahko veselite dogajanja na delu, kjer se vam obeta napredovanje. Nezaposlenim se napoveduje sreča v iskanju službe.

Cvetelo bo tudi romantično življenje, zlasti pri tistih, ki so v dolgi in stabilni zvezi. V družbi partnerja boste deležni nekaj čudovitih trenutkov. Prav september bo za leve najboljši mesec tega leta.

Tehtnica

September bo za tehtnice zelo ugoden čas. To bo obdobje za investicije v materialne dobrine. Vaši dohodki se ne bodo manjšali, prilivi bodo prihajali iz nenadejanih virov. Doma boste obdani s srečo in mirom, med člani družine bo čutiti povezanost, poročeni ali v zvezi boste uživali vse radosti življenja v dvoje.

Skratka, september bo mesec, v katerem se vam obeta veliko lepega.

Tehtnice, bodite pozorne na priložnosti za investicije.

Povzeto po portalu boldsky.com

Preberite še: Otroci, rojeni v septembru, odstopajo od svojih vrstnikov. Preberite, zakaj

Morda vas zanima tudi: Katera žival ste po keltskem horoskopu


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)