Vpliv lune: 5. - 11. september: Zato se veselimo sobote (Piše: Stane Padežnik)

Kako bo ta teden na nas vplivala luna?

4.9.2023 ob 5:50 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Vpliv lune: 5. - 11. september: Zato se veselimo sobote (Piše: Stane Padežnik)

Četrtek, 7. september - zadnji krajec v dvojčkih ob 00.20

TOREK, 5. SEPTEMBER

Znova bo za marsikoga prelomen dan, pa ne samo zato, ker bo Luna v biku prečkala linijo žarčenja retrogradnega Urana, povzročila močne jutranje stresne dogodke, do večera pa se že tvorno povezala z energijami retrogradnega Neptuna v ribah in Plutona v kozorogu. 

Tudi Venera v levu, ki se bo obrnila v direktno gibanje ob 3.20, bo vplivala na finančno, ljubezensko in politično področje, enako Jupiter v biku, ki bo postal retrograden ob 16.13 in bo omogočal nadzor ali revizijo postopkov.

SREDA, 6. SEPTEMBER

Ob prihajajočem zadnjem krajcu bo Luna v dvojčkih vzpostavljala pozitivno delujoče razmerje z Marsom v tehtnici in Venero v levu, ki bo navduševalo množice pred zasloni in na prizoriščih, kjer bo potekalo kakšno zanimivo tekmovanje ali nastop.

Retrograd­ni Merkur v devici, ki bo v »središču Sonca«, kot se reče, bo deloval z izrazito močjo, njegove vibracije se bodo namreč prepletale s Sončevo energijo, in še pogosteje povzročal nevšečnosti, zaplete, a tudi ponovna srečanja simpatij.

ČETRTEK, 7. SEPTEMBER

Zadnji krajec v dvojčkih ob 00.20 bo sprožal vremenske spremembe, z zaostrovanjem konflikta z retrogradnim Neptunom povzročal hud nemir in negotovosti med ljudmi in skupinami, ki naj bi delovale enotno in bolj organizirano.

Merkur brez tvornega aspekta pa bo slaba opora pri obnovah, vzdrževanju prostorov, drugem načrtovanem delu, nakupovanju, učenju in v prometu. Pri hitenju lahko zaidemo v slepo ulico, zato bo bolje, da v miru pretehtamo odločitve in aktivnosti.

PETEK, 8. SEPTEMBER

Močno žarčenje Lune v raku bo povzročalo intenzivnejše čustvovanje, občutljivost v odnosih, večjo prizadetost ob neuspehih, saj bo tvorno razmerje s Saturnom do večera popustilo in sklenilo se bo konfliktno razmerje z Marsom.

Nekatere bo še vedno vleklo v obmor­ske kraje na oddih, drugi se bodo spopadali z naravnimi danostmi, varovanjem in spravilom pridelka. Za utrjevanje znanja pred izpiti bo treba zbrati vse moči in ostati osredotočen. Medlo vzdušje poživimo s telesno aktivnostjo, potem bo tudi ljubljenje bolj privlačno.

SOBOTA, 9. SEPTEMBER

Ker se bo Luna v raku povezovala z Merkurjem, Soncem in Jupitrom v spodbuden šopek ugodno delujočih kozmičnih dejavnikov, bomo lahko kljub zavornim silam uspešni pri delu in prostočasnih aktivnostih.

To bo mogoče prepoznati po slapovih riža, ki bo padal po novoporočencih, in na glasbeno-etnoloških prireditvah, ki bodo privabljale množice tudi iz drugih dežel. Na njih se bodo srečevali stari znanci in simpatije, ki so vzdrževale stike pretežno prek spleta.      

NEDELJA, 10. SEPTEMBER

Luna v raku bo sicer do prehoda v leva ob 18.36 tvorila spodbudno razmerje z Neptunom, ki bo dobro vplivalo na intuicijo, ljubezenska čustva, povezanost v skupnost, na iščoče toplega sonca in oddiha v gorah ali ob vodi. Bo pa opozicija s Plutonom nekaterim povzročala strahove, slabše počutje in skrbi z vremenom ali boleznijo.

Sprehodi po stezicah, na katere smo že skoraj pozabili, nam bodo vzbujali spomine in nostalgijo. Obisk šibkejših nas bo vzradostil.      

PONEDELJEK, 11. SEPTEMBER

S podporno energijo Lune v levu se bo mogoče odločno lotiti stvari, s katerimi nismo zadovoljni in jih želimo urediti, ker so nam v času še vedno retrogradnega Merkurja povzročale težave. Harmonija z Marsom in osrečujoč aspekt z Venero v levu do noči nas bosta zadovoljevala, osrečevala in zabavala, saj si bomo lahko privoščili nagrado, upajoč, da bomo imeli višje prihodke, mnogi tudi nepovratna sredstva.

Sonce bo skupaj z Uranovim žarčenjem podpiralo izvirne rešitve.

Preberite še: Kitajski horoskop za jesen: Trem astrološkim znakom se obeta veliko bogastvo

Morda vas zanima tudi: Mesečni horoskop za september 2023: Ta znamenja čaka še posebej pestra jesen


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)