Tedenski horoskop od 4. do 10. aprila: Odlični dnevi za ljubezenske odnose (Piše: Stane Padežnik)

Pred vami je solarno-karakterni horoskop za obdobje od od 4. do 10. aprila 2023.

4.4.2023 ob 6:35 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Tedenski horoskop od 4. do 10. aprila: Odlični dnevi za ljubezenske odnose (Piše: Stane Padežnik)

OVEN (21. 3.–20. 4.)

Marsove energije vas bodo zadrževale v krogu domačih, da boste z njimi pripravljali sestavine za blago­slov jedi, če pa že boste med prazničnimi dnevi v službi dežurni, si boste lahko duhovne vsebine približali s spremljanjem obredov na daljavo in z dobrotami, ki jih boste delili s sodelavci. Ljubezensko zvezo boste trdneje tkali z dejavnostmi v dvoje, rekreacijo, obiski in izleti.

BIK (21. 4.–21. 5.)

Venerino žarčenje bo tako močno, da boste pregorevali od hrepenenja po ljubezni, pozorno­sti in umetniškem izražanju, tudi na velikonočnih simbolih odrešenikovega trpljenja. Pridelovalci koristnih rastlin in ustvarjalci dobrot, ki ste tržno naravnani, bi lahko do sobote imeli bistveno povečan finančni izkupiček. Pogodbeno vezanim ali nosečnicam se bo rok iztekel v ponedeljek, zato se že prej pripravite na spremembo.

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Vaš vodnik Merkur bo sklepal zavezništvo s starejšimi, strokovnjaki, solidarnimi in sposobnimi opravljati obrtniška dela ter z mlajšimi, ki so čustveno povezani z vami. V velikonočnem podaljšanem tednu zatorej izkoristite čas za nekatera obnovitvena in zemeljska dela, šele nato si privoščite oddih v počitniški namestitvi. Če ne bo predraga, vam bo ostal denar za poznejše potovanje.

RAK (22. 6.–22. 7.)

Z intenzivnimi energijami polne lune in adrenalinom, ki ga bo v vas sprožalo žarčenje Marsa v raku, boste sposobni opravljati fizično delo doma, v hiši, na vrtu in še pripravljati pripomočke za dela, ki pridejo na vrsto čez dober mesec. Pretirana skrb za zdravje najbližjih in njihove bivanjske razmere bi jih lahko dušila, če se ne boste prednostno osredotočili nase in praznika posvetili odnosu s partnerjem.      

LEV (23. 7.–22. 8.)

Podporne energije ščipa do četrtka ter duhovne od nedel­je bodo marsikomu v prid, da se bo odpravil v počitniško hišico na tujem, kje na obali, v planinsko postojanko v bližini planšarske ali taborske cerkvice. Ob kratkotrajnem mokrem vremenu bodo povezovalno med člani družine ali prijatelji delovale družabne igre, skupno pripravljanje in uživanje prazničnih dobrot.

DEVICA (23. 8.–23. 9.)

Tvorni aspekti Merkurja bodo za vas ugodni, saj boste lahko vztrajno pripravljali dokumente, pomembne za širšo skupnost, nadaljevali obnovitvena dela, urejanje zemljišča, vmes pa ne boste mogli pozabiti na zaloge sestavin, ki jih potrebujete za blagoslovljene jedi, ki jih boste delili z obiskovalci, sorodniki, prijatelji ali jih nekaj odnesli s seboj na pohod ali izlet, na katerega se boste podali z ljubljeno osebo.

TEHTNICA (23. 9.–23. 10.)

Na vrhuncu poklicne kariere, kulturne, umetniške ali duhovne ustvarjalnosti vas do četrtka čakajo napori, lahko tudi bolezen. Z občutkom za pravičnost boste usmerjali ljudi, da vam bodo sledili pri vašem poslanstvu. Po opravljenih obveznostih si vzemite oddih ali se lotite dejavnosti, ob katerih vas ne bo priganjal čas in se boste sprostili. Partner naj gre po svoje, da se izognete napetostim v odnosih.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Veliko vam bo do tega, da z družino in sorodniki, s katerimi ste v dobrih odnosih, preživite praznične dneve ob vzdušju duhovnih vred­not velikega praznika. Če bo treba, se boste podali k njim v oddaljene kraje, prej pa pripravili nekaj simbolnih jedi. Samskim bo harmonija planetov prijateljstva in ljubezni pomagala splesti globlje čustvene vezi in se morda s kom srečati v idilični cvetoči naravi.

STRELEC (22. 11.–22. 12.)

Najboljši umetniški vtis boste na poslovne part­nerje in javnost naredili do četrtka ter od nedelje, saj vam bodo nasmeh na obrazu risale še tako skromne pozitivne stvari in informacije. Trenja v odnosih z nekaterimi, ki so vam blizu, bi lahko prebudila vašo bolečino, toda vaš optimistični duh vas bo vodil k tistemu, ki vam že dolgo po tihem stoji ob strani in do katerega negujete nežna čustva.

KOZOROG (22. 12.–20. 1.)

Razpeti med več projekti, nalogami, ki ste si jih tudi sami naložili, bi lahko bili kdaj ne­učakani do tistih, s katerimi se v odnosih ne morete premakniti z mrtve točke. Prazniki bodo dobrodošel čas za razmislek, kaj je za vas pomembno in kaj ne. Do spoznanja o nujnem pre­obratu v življenju boste prišli med petkom in nedel­jo. Skrb za boljše zdravje, počutje, zaslužek in sožitje z ljubljenim bo tokrat najpomembnejša.

VODNAR (20. 1.–19. 2.)

Z veseljem boste komu naredili uslugo, ko pa bodo za vašo dobrohotnost izvedeli še nekateri, boste tudi njim ustregli. Beg od domačih opravil ne bo po godu članom družine, zato boste od njih poslušali očitke tudi med velikonočnim petkom in ponedeljkom. Ko se bodo dokončno izpraznile vaše denarne zaloge, se boste morda zamislili, da bi vendar morali kaj dajati na stran in se zgledovati po tistem, ki vas ima rad.

RIBI (19. 2.–20. 3.)

Opravki, opravila in tradicionalni duhovni ter etnografski običaji velikega tedna so ribicam v veselje, čeprav vas lahko precej utrudijo, če želite zadovoljiti številno skupnost. K pripravam značilnih jedi in njihovemu blagoslovu boste nekateri pritegnili otroke, da bi se ohranjale vrednote praznika. Višji prejemki vam bodo to omogočili. Samski se ozrite naokoli, saj si vas skrivnostna oseba ljubeče ogleduje.

Preberite še: Mesečni horoskop za april 2023 (Piše: astrolog Stane Padežnik)

Morda vas zanima tudi: Vpliv lune: 4. - 10. april: V petek previdno! Preverite, zakaj (Piše: Stane Padežnik)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)