Vpliv lune: 4. - 10. april: V petek previdno! Preverite, zakaj (Piše: Stane Padežnik)

V četrtek bo polna luna v tehtnici.

3.4.2023 ob 5:45 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Vpliv lune: 4. - 10. april: V petek previdno! Preverite, zakaj (Piše: Stane Padežnik)

TOREK, 4. APRIL

Harmonična povezava Lune v devici z Venero v biku bo blažila neugodne vplive opozicije z Neptunom v ribah, ki naj bi prinašala vremenske spremembe in vplivala na počutje.

Konfliktni aspekt Merkurja v biku s Plutonom v vodnarju bo povzročal pritiske v ljudeh, ki vztrajajo pri svojih zahtevah in opozorilih ali so bolni, tvorno razmerje z Marsom v raku in Saturnom v ribah pa nas bo umirjalo pri praktičnem delu, stiku z naravo in pripravljanju sestavin za velikonočne jedi.

SREDA, 5. APRIL

Z bližajočim se ščipom bo Luna v tehtnici zapuščala napet aspekt z Marsom in stopnjevala opozicijo s Soncem, da jo bomo videli na nebu zelo odebeljeno.

Vznemirjeni od dinamičnih energij bomo vse bolj delovni, želeli doseči boljše rezultate, nabaviti potrebščine za pomladansko sajenje in obnovo vsega, s čimer nismo zadovoljni. Sijajen »objemajoč« aspekt močno sevajočih Venere in Neptuna bo navdihoval zaljubljence, umetnike, najbolj podjetnim pa povečeval zaslužek.      

ČETRTEK, 6. APRIL

Ščip v tehtnici ob 6.34 ne bo vplival samo na duhovno pripravo ob koncu postnega obdobja, sodelovanje v obredih in na ustvarjalnih delavnicah ter na širjenje vonja po dobrotah iz slovenskih domov, ampak tudi na mednarodno skupnost, da bo sodelovala pri ukrepih, s katerimi bi zagotovili večjo varnost.

Planeta romantike bosta poglabljala čustvene odnose, polepšala dopustniške dneve, povečevala plodnost, urejala dom, nekaterim pa že prinesla naraščaj.

PETEK, 7. APRIL

Prehod Lune v škorpijona ob 8.30 bo za koga težaven, saj bodo energije stresnega aspekta s Plutonom obremenilno delovale na počutje šibkejših, povzročale motnje v komunikaciji, smolo, izgube česa ali okvare.

Pozneje bosta pozitivna aspekta s Saturnom in Marsom izboljšala dogajanje, opozicija z Merkurjem pa prinašala izzive pri načrtovanju, obdelavi materialov in pri prevozih. Mletju orehov, strganju hrena, barvanju pirhov, kuhanju šunke se bodo posvetili vsi, ki jim prazniki veliko pomenijo.

SOBOTA, 8. APRIL

Na velikonočno soboto bo opozicija Lune v škorpijonu z Uranom v biku zaposlovala številne verne in neverujoče člane gospodinjstev ali družin ter nekatere prijatelje s pripravljanjem velikonočnih jedi in košaric, v katerih jih bodo odnesli k blagoslovu.

Gostinci bodo imeli značilne praznične dobrote prav tako na voljo za obiskovalce, turiste, pohodnike ali udeležence sejmov in drugih prireditev, saj bosta pozitivna aspekta z Neptunom in Venero poskrbela za to.      

NEDELJA, 9. APRIL

Potem ko bo Luna v škorpijonu prešla opozicijo z Venero, nas obilno obdarovala z blagoslovljenim ali običajnim zajtrkom, željne doživetja prazničnega nedeljskega duhovnega obredja, ponekod posprem­ljenega s pokanjem na možnarje med procesijami, pa pomirjala, si bomo po prehodu Lune v strelca ob 14.57 zaželeli izleta, obiska starejših in šibkih, sorodnikov, romarskega kraja, izleta v turistični kraj ali sprehoda po cvetoči naravi, česar zaljubljenci ne bi smeli zamuditi.

PONEDELJEK, 10. APRIL

Ognjevite energije Lune v strelcu na praznični ponedeljek bodo še močnejše, ker se bodo povezovale s Sončevimi in Jupitrovimi v ovnu.

Ko si bomo privoš­čili potepanje po toplejših krajih, počitnice v tujini, obisk obale, naravnih in kulturnih znamenitosti in zanimivosti, bomo napolnili svoje telesne in duhovne baterije z žarom in optimizmom, ki se bo širil tudi na druge ljudi dobre volje in prijatelje. Vse bolj na trnih bodo le tisti, ki se pripravljajo na maturo ali kak drug preizkus znanja.

Preberite še: Mesečni horoskop za april 2023 (Piše: Stane Padežnik)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: To bo aprila vaš najsrečnejši dan (glede na astrološki znak)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)