Tedenski horoskop od 25. aprila do 1. maja: Za številne finančno zelo ugoden teden (Piše: Stane Padežnik)

Pred vami je karakterno-solarni horoskop za teden od 25. aprila do 1. maja.

25.4.2023 ob 6:00 | Foto: Unsplash

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Tedenski horoskop od 25. aprila do 1. maja: Za številne finančno zelo ugoden teden  (Piše: Stane Padežnik)

OVEN (21. 3.–20. 4.)

Do srede boste hoteli postoriti vse, s čimer ste odlašali. Če bo dela preveč, se boste krepko utrudili in potrebovali krajši oddih. Ta se vam bo prilegel do prvomajskih shodov, čeprav vas bosta k aktivnostim priganjali slaba vest in priložnost za zaslužek.

Pogumnejši se boste zlahka izpostavili na javnih nastopih, glasbeniki in humoristi privabili simpatizerje, na zmenkih pa zapeljevali in se dotikali erogenih con.      

BIK (21. 4.–21. 5.)

Razpeti med potrebo po doseganju želenih ciljev v službi ali pri izobraževanju, tržni in oskrbni dejavno­sti ter sproščenem preživljanju počitnic z otroki ali ljubljeno osebo boste morali privoliti v kompromise in se uklanjati okoliščinam, ki jih bo narekovala višja sila krajca.

Kljub vsemu boste lahko zadovoljili vse strani in tudi svoje potrebe po družbi, dodatnih prihodkih in ljubljenju, nazadnje boste uživali še na shodu v ponedeljek.

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Naredite si lahko tako čudovit teden, kakršnega ste si želeli, saj vam to zagotavljata prvi krajec ter Venerin aspekt sreče, ljubezni, potepanja, dobitkov, ugodnosti, zabave, menjavanja plesalcev, partnerja, prebivališča, lahko tudi dežele, če boste na zmogljivem dvokolesniku.

S svojo umetniško ustvarjalnostjo lahko zabeležite zanimive situacije in jih pošljete na natečaj za nagrado.

RAK (22. 6.–22. 7.)

Ponotranjeni do srede pazite, da ne boste pretiravali z zaskrbljenostjo, z njo obremenili koga od najbližjih in svojega zdravja. Vse od krajca tudi ne boste skoparili z javnim izražanjem uporništva, s čimer boste pridobili dodatne simpatizerje.

Družba prijetnih mladostnih prijateljev ali svojcev vam bo praznike naredila nepozabne. Popestrili si jih boste z izletom, pohodom, obiskom sejma, na plesišču in vrtičku.

LEV (23. 7.–22. 8.)

Delo in obveznosti si bo dobro organizirati tako, da boste prosti ali nevezani od časa prvega krajca do obiska enega ali dveh prvomajskih shodov, kjer boste nase opozarjali v svoji najboljši opravi, po možnosti z rdečim nageljnom na prsih.

Podjetni boste več za­služili, če boste ponujali atraktivne izdelke, značilne za praznične dneve. Priložnosti za ljubimkanje boste imeli tudi komunikativni samski.      

DEVICA (23. 8.–23. 9.)

Vse vam ne bo šlo po načrtih zaradi retrogradnosti Merkurja, a do srede in od nedelje bi lahko imeli kar nekaj uspehov, če boste prilagodljivi in boste znali brzdati jezo. Samo do potepanja vam ne bo, saj vas bodo izzivali delavnica, vrt ali polje, kjer bo treba kaj postoriti, pripraviti blago za prodajo ali obnoviti že znano.

Pri delu z ljudmi bo odločilen magnet vaš vedri obraz, ki lahko v vaše življenje pritegne tudi romantike.

TEHTNICA (23. 9.–23. 10.)

Če ne boste odpotovali v oddaljene kraje, bo pa k vam prišel kdo, pri komer ste vzbudili zanimanje. Učno snov boste lažje utrjevali ali si zapomnili vtise na turističnem ogledu do sobote, pozneje boste potrebovali oddih od nasičenosti z informacijami.

Napetost v odnosih bo žgoča, zato se lahko pri občutljivejših pojavi slabo počutje. Na zahtevnih poteh ne tvegajte zdrsa. Dobro se oprimite soplesalca.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Če boste še pred prazniki ponudili svojcem v drugem kraju pomoč, se lahko zgodi, da je ne bodo mogli sprejeti tako, kot si boste želeli. Hvaležnosti ne pričakujte niti med krajcem in soboto. Bolje bo odpotovati na kakšen rekreativni oddih v dežele, ki vas privlačijo.

Če je tam še vaš srčni prijatelj ali ljubimec, toliko bolje. Medtem bodo finančni mlini tako ali tako delovali, resda ne vselej v vaš prid.

STRELEC (22. 11.–22. 12.)

Vaša prizadevanja, da bi popeljali družbo, v kateri delate, hitreje po poti napredka, bo do srede gotovo še kdo izpodbijal. Prosti dnevi vam bodo pomagali o vsem znova premisliti in prišli boste do novih spoznanj ter upoštevali nekatere pripombe.

Na prazničnih prireditvah se sprostite, da boste lažje dobili duhovni stik z najbližjimi, nekateri tudi s kakšno simpatijo. Zaslužek podjetnih bo odvisen od izboljšav.

KOZOROG (22. 12.–20. 1.)

Do prvega krajca bodite čim bolj potrpežljivi, saj na vse dejavnike tveganja in pritiske ne boste mogli vplivati. Od pretirano čustvenih odzivov se vam lahko podrejo načrti za dopust ali počitnice. Morda vam bo od nedelje bolje, če boste kaj delali in bili športno aktivni, namesto da bi posedali in klepetali.

Tako boste spretni in iznajdljivi še kaj dodatno zaslužili in si pridobili občudovanje ljubečega opazovalca.

VODNAR (20. 1.–19. 2.)

Ne sramujte se povečanega vrelca čustev v sebi. Pomagal vam bo razumeti nekoga, ki je nemočen, da mu boste lahko prišli na­­proti še med prazničnimi dnevi. S svojim dragim, do katerega ste morda bili ravnodušni, boste čutili vse več in se ga hoteli dotikati po občutljivih mestih tudi v naravi ali nedaleč od ljudi.

Čeprav oteženo, bo mogoče napredovanje v poslih, finančnih zadevah, pri nevezanih pa tudi v ljubezni.

RIBI (19. 2.–20. 3.)

Z vročekrvnostjo v odnosih, ki ne bo erotična, stvari, ki vas motijo, ne boste mogli spremeniti po svojih željah niti na dan upora. Beg od okolice, v kateri se ne počutite sprejete, vam bo začasno pomirjal dušo, toda za praznik dela bi se bilo dobro vrniti in se skupaj s pozabljenimi prijatelji poveseliti.

Če boste vpeti v poslovne obveznosti prostovoljno, z vedrino lahko pridobite pozitivne izkušnje in denarni prirastek.

Preberite še: Vpliv lune: 25. april - 1. maj: Preverite, kaj se bo zgodilo na praznik dela (Piše: Stane Padežnik)

Morda vas zanima tudi: Izjemno življenje Slovenke, ki je ustanovila Ciciban in Bralno značko


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)