Tedenski horoskop od 19. do 25. septembra: Vroče dogajanje v ljubezni (Piše: Stane Padežnik)

Nov horoskop prinaša zanimive napovedi, tedne se bo začel pestro, proti koncu pa se bo veliko razjasnilo.

19.9.2023 ob 5:55 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Tedenski horoskop od 19. do 25. septembra: Vroče dogajanje v ljubezni (Piše: Stane Padežnik)

OVEN (21. 3.–20. 4.)

Boljši dnevi za nakupe, izražanje stališč, javno nastopanje, trgovanje z avtorskimi deli, urejanje pravnih vprašanj, dokumentov, zavzemanje za novo službo, izobraževanje ali potovanje bodo četrtek, petek in ponedeljek. Tedaj boste največ iztržili, a imeli tudi večje stroške.

Če boste preveč hvalili svojega občudovalca, se bo vaš partner upravičeno počutil odrinjenega. Zaljubljeni se lahko sestanete z njim.

BIK (21. 4.–21. 5.)

Do srede skrbite za izboljšanje počutja, osvetlitev in zračnost prostorov, da bo tudi vaša duša lažje prenašala neugodna stanja in morebitne manj ugodne vesti o vašem zdravju, premoženju in prihodkih.

Od petka do nedelje bi lahko s podporo vplivne in prepričljive osebe dosegli izboljšanje večine tistega, kar vas najbolj skrbi. V ljubezni sprejemajte pozornosti, ki vam jih namenja vaš občasni ljubeči prijatelj.      

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Vaša usposobljenost za večopravilnost v službi, pri zasebnih poslih in doma bo občudovanja vredna. Z njo boste dosegli izjemne učinke, naklonjenost tistih, za katere delate, jih navdušili za to, da vam sledijo pri izobraževanju in nakupovanju tistega, kar potrebujejo, vendar sami tega niso opazili.

Pri dvojni zaposlitvi ne boste imeli le dvojnih prihodkov, ampak tudi dvojne občudovalce ali dva ljubimca.

 

RAK (22. 6.–22. 7.)

Že v četrtek in petek se vam bodo zdele prejšnje skrbi, povezane z dolgotrajnim prenavljanjem nepremičnine, neurejeno okolico in slabšimi finančnimi viri, manj hude, saj vam jih bo optimizem luninega krajca deloma razblinil.

Videli boste svetlejšo plat in s podporo učinkovitih pomočnikov preurejali vse, kar je treba. V ljubezni ne iščite meja potrpežljivosti in skladnosti, da česa ne porušite.

LEV (23. 7.–22. 8.)

Svoje ljubezensko, seksualno, družinsko in poslovno življenje boste v sredi postavili na kocko, če boste dopustili, da gredo stvari svojo negativno pot in če ne boste bolj redoljubni, sistematični, organizirani in odgovorni.

Pri bolj skladnem urejanju vsega in postav­ljanju stvari na svoje mesto, tudi vaše razpršenosti, vam lahko pomaga nekdo, ki vas je iskreno vzljubil.

DEVICA (23. 8.–23. 9.)

Široka razgledanost, informiranost, izkušenost in spretnost pri vsem, česar se lotite, vam bodo služile pri dejavnostih, ki pomenijo vaše poslanstvo, pri podpori mlajšim, odpravljanju napak in pomanjkljivosti ter posodabljanju opreme in programov, ki vam prinašajo dohodek.

Spravljivim v odnosih bo uspevalo vzdrževati solidno partnersko razmerje, samskim pa pritegniti pozornost čedne in vsestransko sposobne osebe.

TEHTNICA (23. 9.–23. 10.)

Nelagodnemu zdravju, počutju in napetim odnosom se boste od srede do ponedelj­ka izognili tisti, ki nimate večjih težav z denarjem. Drugi si hladite vroča čustva v naravi, z obujanjem poletnih občutkov v termalni vodi ali z obiski sproščujočih prireditev.

Skupno prizadevanje za dvig plač bo lažje kot posamično, ob tem pa bo srečevanje s simpatizerjem zelo erotično nabito.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Pretirano razglabljanje o tistem, kar vas najbolj teži, bo do srede tudi za vašo dušo prehudo. Izhod iz neustreznih razmer raje iščite z rešitvami in ljudmi, ki vam bodo odprli možnosti za samostojnejšo pot v karieri, izboljšali počutje in zdravje ter tudi polepšali odnose v ljubezni in s sodelujočimi.

Vaš goreči oboževalec se vam ne more približati in vas potolažiti, če ga ne opazite.

STRELEC (22. 11.–22. 12.)

Potem ko bo vse kazalo, da ste izgubili prvotni položaj in vpliv na odločanje o tistem, kar zastopate v imenu množic, se bo od četrtka pokazalo, da vam je namenjena še druga vloga. Sprejmite jo in s skupnimi močmi boste prepričevali odločevalce, da ste zapostavljeni in v neenakopravnem položaju.

Statusno in finančno vam bo bolje kazalo, ni pa se treba rano veseliti kot kakšni zaslepljeni zaljubljenci.

KOZOROG (22. 12.–20. 1.)

Ko boste želeli odkriti težave pri starejših, bolnih, sumljivo delovanje ali skrite napake pri ljudeh, napravah in v prostoru, vam bo instinkt povedal, kaj lahko storite, da bi jih ublažili ali odpravili. Učinki se bodo pokazali že od sobote. Zaslužka še ne bo bistveno več, lahko pa si zagotovite dodatno delo za plačilo.

Globlje čustvene navezanosti na osebo, s katero opažata povezanost in privlačnost, se ne ustrašite.

VODNAR (20. 1.–19. 2.)

Odnosi v službi, z okolico, v seksualnem razmerju vas do srede ne bodo več zadovoljevali, zato se boste pod vplivom krajca odprli do drugih in se seznanili z mikavnejšimi osebami, zaradi katerih bi bili pripravljeni do ponedeljka tudi kaj zamen­jati.

Možnosti za bolje plačano delovno mesto in za ljubezen s postavnim ljubimcem bodo resne, le odločiti se morate in nekaj ukreniti.

RIBI (19. 2.–20. 3.)

Da prebijete blokado, ki so vam jo nakopičili zadržki in stvarne okoliščine, bo potrebno kaj več kot samopomilovanje. Nov zagon, optimizem in cilji, ki jih boste uzrli, bodo vzplamteli z energijami krajca in ob druženju s prodornimi ljudmi.

Z nekom od njih, do katerega boste začutili intimno bližino, bo mogoče premakniti materialne, finančne in ljubezenske okvire, kar vas bo kmalu osrečilo.

Preberite še: Vpliv lune: 19. - 25. september: Polno skrbi za začetek tedna (Piše: Stane Padežnik)

Morda vas zanima tudi: To je eden najbolj nenavadnih krajev čez mejo, ki ga je vredno obiskati


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)