Tedenski horoskop od 18. do 24. aprila: Za tri znamenja izredno čustven teden (Piše: Stane Padežnik)

Pred vami je solarno-karakterni horoskop od 18. do 24. aprila 2023.

18.4.2023 ob 5:40 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Tedenski horoskop od 18. do 24. aprila: Za tri znamenja izredno čustven teden  (Piše: Stane Padežnik)

OVEN (21. 3.–20. 4.)

Do srede in od sobote bodo najbolj primerni dnevi za napredovanje v zadevah, ki so vezane na druge ljudi, partnerje, poslovne subjekte ali ustanove, medtem ko se boste lažje posvečali domu in domačim med četrtkom in soboto do kosila. Nekateri imate še zadnjo možnost, da sprožite postopek za priznanje vašega napredovanja ali ugodnosti. Obeta se vam več denarja in erotična izkušnja z mikavno osebo.

BIK (21. 4.–21. 5.)

Da bi pred dopustom ali prazničnimi počitnicami uredili stvari, ki jih želite končati ali se jih rešiti, boste hiteli z iskanjem informacij in pomoči. Do petka še zamenjajte izrabljene dele pri prevoznem sredstvu ali drugi pripravi ter poskrbite za varnost premoženja, preden se odpravite na pot. Čeprav imate intimnega zaveznika, boste odprti za nova poznanstva in vznemirljiva druženja z neobremenjenimi ljudmi.

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Hormoni ljubezni, veselja, hrepenenja po kipečih seksualnih izkušnjah bodo najmočneje delovali na vas do srede in od sobote, ne glede na to, kje in s kom boste. Mlajši in starejši mladostnega videza ter vitalni boste znali in zmogli v svoj intimni krog privabljati enako čuteče, jih zabavati, kar vam bo lahko zelo koristilo pri poslu, saj boste s tem dosegli večji prihodek, dobite pa lahko tudi ugodnosti ali darila.

RAK (22. 6.–22. 7.)

Do četrtka ne bodite presenečeni, če boste čutili nemir, napetosti v odnosih, imeli nekaj smole in nezgode. Pritisk mlaja in mrka poskušajte umirjati s preudarnim ravnanjem, delom v okolju, v katerem boste sproščeni in boste lahko dokončali tisto, za kar ste odgovorni. Pregled pri zdravniku bo primernejši za tem. Prijetna družba od sobote bo v vas prebudila potrebo po objemih in zadovoljstvo nad zaslužkom.

LEV (23. 7.–22. 8.)

Energije mrka bodo izjemno spodbudne za vas pri delu in urejanju sebe, da bi bili čim bolj mikavni za občudovalce. Če boste zmogli oboje dobro povezovati, se vam obeta dober izkupiček do ponedeljka, ko naj bi razpolagali z dodatnimi prihodki, darili in naklonjenimi pripombami sledilcev. Da vas ne bi presenetile zdravstvene ali tehnološke motnje, izboljšajte svojo držo, prehrano in način uporabe naprav.

DEVICA (23. 8.–23. 9.)

Merkurjev obrat vas opominja, da opravite določena dela in naloge vsaj do sobote, nato pa si privoščite oddih, med katerim boste počeli kaj za svojo dušo in razvedrilo. Če boste odpotovali v daljne kraje, pričakujte, da vam ne bo šlo vse po načrtu. Tisti, ki vzpostavljate dom, ga prenavljate, lahko nekatere stvari naredite sami, pri tem pa naj vam pomaga partner, saj bo denarni prihranek res dragocen.

TEHTNICA (23. 9.–23. 10.)

Kljub nasprotujočim si energijam mlaja in bolečinam sprejmite nove izzive, tako kot naj bi tisto, kar vas že nekaj časa obremen­juje. Nasprotja v službi, med vami in partnerjem ali družinskimi člani se bodo umirjala od petka, zato pomembne pogovore ali sestanke načrtujte za takrat. Družabna srečanja, zmenki, uspeh pri poslih, urejanju denarnih in uradnih zadev vas bodo osrečevali še v ponedeljek.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Hrepenenje po težko dosegljivem bo še večje, če boste nestrpni pred mlajem in mrkom. Odnosi z vašimi sopotniki bodo znova bolj umirjeni, potem ko se boste potrudili in spremenili svoje razmišljanje in delovanje. Z zadovoljevanjem skromnih potreb boste vzdrževali solidno finančno stanje. Ljubezen do tistega, ki je odmaknjen, bo ostala, če boste zaupali njegovim pozitivnim čustvom do vas.

STRELEC (22. 11.–22. 12.)

Izredno živahno okolje bo v vas podžigalo razposajenost in spogledljivost, četudi pri opravljanju poklica ali drugih delih. Spolne in finančne potrebe bi lahko zadovoljevali kar v domačem krogu, če le imate svoj posel in partnerja, ki ni prestrog. Spretnim bo pojavljanje v javnosti okrepilo priljubljenost in bančni račun od sobote, samskim pa možnosti, da se zaljubite in zamenjate kraj bivanja.

KOZOROG (22. 12.–20. 1.)

Spomladanska razneženost vas bo vlekla na morje ali v cvetočo naravo. Delovne obveznosti opravite disciplinirano, zadovoljite domače in že boste tam, kamor si želi vaše srce. Nezdravim razvadam naredite konec in izboljšalo se bo vaše zdravje, gmotno stanje in odpadli bodo problemi s tistimi, s katerimi ste čustveno povezani. Veselje do ustvarjanja se vam bo povrnilo po ljubkujočih srečanjih s simpatijo.

VODNAR (20. 1.–19. 2.)

V precepu med zadovoljevanjem potreb po romantiki, spolnosti in družabnosti vas bo ljubosumen partner potiskal k odločitvi, da ga zapustite in se zbližate z mikavnejšo in manj zahtevno osebo. To boste poskušali uresničiti od sobote, ko se vam bo tudi ponujala možnost za boljši zaslužek in pojavljanje v javnosti. Na terapije pa ne zamujajte, da se vam ne bi ponovila zdravstvena težava.      

RIBI (19. 2.–20. 3.)

Žgoče energije napetosti zaradi delovanja mlaja in mrka nemočnim ne bodo pomagale pri okrevanju po bolezni, čustvenem ali telesnem pretresu. Bolje vam bo, če se boste lahko komu zaupali in mogli preanalizirati dogajanje, s čimer se boste regenerirali in dobili novih moči od petka. Zamere do neuslišane ljubezni ne pogrevajte, ampak se veselite novih priložnosti za zaljubljanje in boljši prihodek.

Preberite še: Aprila in maja dva mrka ter retrogradni Merkur! Astrolog pravi: Tega raje ne počnite

Morda vas zanima tudi: Vpliv lune: 18. - 24. april: Pozorni bodite v sredo (Piše: Stane Padežnik)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)