Tedenski horoskop od 11. do 17. aprila: Za vsa znamenja pestro ljubezensko dogajanje (Piše: Stane Padežnik)

Pred vami je solarno-karakterni horoskop za obdobje od od 11. do 17. aprila 2023.

11.4.2023 ob 5:40 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Tedenski horoskop od 11. do 17. aprila: Za vsa znamenja pestro ljubezensko dogajanje (Piše: Stane Padežnik)

OVEN (21. 3.–20. 4.)

Ugodni vplivi Venere od torka vas bodo razveseljevali s prijetnimi stiki igrivih in zapeljivih, vsestransko sposobnih ljudi. Če ste dovzetni za čare nasprotnega spola, boste že v torek, posebno pa v petek in soboto čutili vse močnejšo naklonjenost. Pomagala vam bo pridobiti razveseljive informacije, možnost dodatnega zaslužka ali se udeležiti množične zabave.

BIK (21. 4.–21. 5.)

V času delovanja zadnjega krajca imate dobre možnosti, da ste bolj storilni, ni pa nujno, da boste dobili tudi sorazmerno boljše plačilo ali tisto, kar si želite. Več vas bodo pošiljali po kostanj v žerjavico v petek in soboto, ob čemer bi lahko še uživali. Razmerje s partnerjem ali simpatijo bi vam lahko vzbujalo upanje, da si boste uredili intimno življenje. Toda za to bo treba izpolniti še kakšen pogoj.

DVOJČKA (21. 5.–21. 6.)

Prišel je čas, ko morate ceniti tisto, kar imate, kar ste, in ljudi, s katerimi sodelujete. Planet sreče, veselja, denarja, ljubezni, prijateljstva in otroškosti žarči naravnost na vas, zato si ne povzročajte skrbi. Delo vas bo osvobajalo, zaslužek pa vam omogočal uresničevati zamisli. Nekatere zamenjave, lahko tudi opreme v stanovanju, delovnem prostoru, naslova bivanja ali stanu, bodo ugodnejše od petka.

RAK (22. 6.–22. 7.)

Tokratni zadnji krajec bo ustvarjal turbulence, ki vam lahko povzročijo hujše strese, spore in bolečine. Da vam ne bo slabše, skrbite za boljše razpoloženje in se vključujte v družbo, če ne, se boste znašli na obrobju. Tudi starejši boste morali nositi na kup stvari, ki jih bo­ste potrebovali za naslednji življenjski korak. Če prej niste imeli časa za zaključevanje nujnih del, storite to vsaj ob koncu tega tedna.

LEV (23. 7.–22. 8.)

Če boste odlašali z nekaterimi deli, opravki ali obiski do konca tedna, se vam lahko zgodi, da jih ne boste mogli opraviti niti tedaj. Nekaterim izzivom se žal ne morete izogniti. Na srečo pa vam bodo pozitivne energije, ljudje in denar naklonjeni, zato pogumno vztrajajte na svoji poti. Okoli vas se bodo mudili občudovalci in uporabniki vaših stvaritev. Spretni jih boste znali dobro zamenjati ali unovčiti.

DEVICA (23. 8.–23. 9.)

Četudi boste nekateri dobili račun za prenagljeno izrečene besede ali dejanja, ki niso bila v skladu s pravili, utegnete v razburjenju narediti še kakšno napako. Svoj srd raje usmerite v fizično delo, šport in družabne stike, pri katerih boste imeli možnost zamenjati nezanesljivega ljubimca z boljšim, pa se boste bolje počutili in prihranili nekaj denarja. Iskalci nove zaposlitve ne odlašajte s pošiljanjem prošenj za delo.

TEHTNICA (23. 9.–23. 10.)

Od torka vas bodo Venerine energije, radost do življenja, novih priložnosti, zaslužka, ponesle višje in dlje, če boste le želeli. Sprejmite nove izzive, vključite se v skupinske aktivnosti, v izobraževanje, nastopanje na javnih prizoriščih in uresničevale se vam bodo nekatere sanje. Seveda lahko Lunin krajec povzroči nekaj težav ali vam zaplete odnose, toda od petka se ne pustite ustavljati ljudem s predsodki in pomisleki.

ŠKORPIJON (23. 10.–22. 11.)

Do četrtka ter od nedelje imate znatnejše možno­sti, da premaknete odprte zadeve za vsaj malenkost naprej v službi, pri izobraževanju, pri tistem, kar je vaše poslanstvo, v odnosih z bližnjimi, pri prenavljanju nepremičnine ali poslovne dejavnosti. Napetost v intim­nem razmerju se bo zaostrila in sprostila, toda naj ne ostane zamera, če si ne želite onemogočiti nadaljnjega ljubezenskega življenja.

STRELEC (22. 11.–22. 12.)

Jupitrove energije vas še podpirajo, zato jih upoštevajte v torek, petek in soboto v poklicu, pri iskanju dodatne zaposlitve ali zaslužka, pri urejanju doma, pravnih ali uradnih zadev, načrtovanju potovanja, dopusta ali iskanju pravega partnerja. Venera vam bo prinašala simpatije, možnost dobitkov, vabila na družabne in kulturne dogodke, vi pa se boste o njihovem sprejemanju usklajevali z domačimi.

KOZOROG (22. 12.–20. 1.)

Skrbi, povezane z vašimi starši, zdravjem, drugimi, ki predstavljajo vašo skupnost, s službo ali poslom, se lahko povečajo z delovanjem zadnjega krajca. Na neizbežno že tako morate biti pripravljeni, zato se ne pustite presenetiti dogodkom, pri katerih boste igrali ključno vlogo. Negujte odnose s partnerjem in sorodniki, da vas stresno dogajanje ne bo izčrpalo. Nekateri se boste zavzemali za višje prejemke.

VODNAR (20. 1.–19. 2.)

Z odličnimi vplivi Venere boste lahko spoznavali nove in zanimive obraze, se morda zavzemali za premestitev na zahtevnejše in bolje plačano delovno področje, se prepuščali razpetosti med povabili na družabna srečanja in domačimi ali družinskimi dolžnostmi ter nujnimi deli, ki jih bo­ste puščali ob strani. Toda trdnosti ljubezenskega življenja s tem gotovo ne boste povečali, le razkol v sebi in motnje v počutju.

RIBI (19. 2.–20. 3.)

S povečano odločnostjo, da ne boste več dopustili izčrpavanja svojih življenjskih sil in prihrankov, ob tem, ko doslej ni bilo pravega učinka vaših prizadevanj, boste še naprej opuščali določene prakse in krčili obseg del, s katerimi se preživljate. Preurejanje prostorov in površin za pridelavo živeža bo izgubljalo zagon, s katerim se ste ga pred časom lotili. Napredovanje v intimnih odnosih bo uspešnejše brez znakov jeze.

Preberite še: Vpliv lune: 11. - 17. april: V petek se bodo srečale dobre energije (Piše: Stane Padežnik)

Morda vas zanima tudi: Mesečni horoskop za april 2023 (Piše: astrolog Stane Padežnik)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)