Vpliv lune: 11. - 17. april: V petek se bodo srečale dobre energije (Piše: Stane Padežnik)

ČETRTEK, 13. APRIL - zadnji krajec v kozorogu ob 11.11

10.4.2023 ob 6:30 | Foto: Gettyimages

Slika avtorja - Stane  Padežnik Piše:

Stane Padežnik

Astrolog

Vpliv lune: 11. - 17. april: V petek se bodo srečale dobre energije (Piše: Stane Padežnik)

TOREK, 11. APRIL

Bolj sproščeno, a manj gotovo večtedensko obdobje bo začela Venera z vstopom v dvojčka ob 7.47. Luna v strelcu bo do prehoda v kozoroga ob 19.33 zgolj spodbujala navduševanje nad kom ali čim.

Manj nam bo neugoden aspekt z Neptunom v ribah pomagal, da bi se držali dogovorov in spet našli delovni elan, ki smo ga imeli precej pred prazniki. V fazi razočaranja bomo spoznali, da moramo nekaj zamenjati, spremeniti, se ustaliti, česa novega na­učiti, ceniti zdrave vrednote in jih deliti z ljudmi.

SREDA, 12. APRIL

Dopoldanski dinamičen aspekt Lune v kozorogu z Marsom v raku bo povzročal napetosti, povečeval izločanje adrenalina, nas zaradi česa jezil, omogočal preglede, poškodbe, pozneje pa nas s pozitivnimi razmerji Merkurja in Urana v biku pomirjal ter dobro vplival na tvorno in ustvarjalno delovanje.

Pri prenašanju finančnih sredstev nam bi lahko konflikt Venere s Saturnom v ribah nekoliko ponagajal. Obnovitvena, čistilna, vrtnarsko-poljedelska dela bodo v polnem teku.      

ČETRTEK, 13. APRIL

Lunin zadnji krajec v kozorogu ob 11.11 bo ustvarjal spodbudne dinamične energije z Jupitrom in Soncem v ovnu, ki jih bo dobro zajeti v svoje načrte za zaključevanje del in faz projektov, za urejanje zemljišča, doma in odnosov z domačimi.

V čustvenih razmerjih s sodelujočimi, zlasti ljubezenskih, se ne bo dobro prepuščati vročičnim reakcijam, saj bi z njimi lahko razmere samo še bolj zapletli. Če že planeta ljubezni ne bosta v harmoniji, bosta pa tista, ki dobro vplivata na praktično mišljenje in delo.

PETEK, 14. APRIL

Družabne energije Lune v vodnarju se bodo ujele v izredno prijazen dotik z ljubečimi in sproščujočimi valovanji Venere, zato bo čas do kosila vredno izkoristiti za povezovanje množic, kulturno-umetniške dogodke, prijateljska in ljubezenska srečanja, za podelitve priznanj, denarnih prispevkov, urejanje cvet­ja, nakupovanje, obiskovanje prireditev ali urejanje svoje zunanjosti.

Nekaterim bo uspelo izboljšati finančno stanje, pa ne samo z dobitkom na loteriji ali v igralnici.      

SOBOTA, 15. APRIL

Luna v vodnarju se bo v elementu iskrivosti povezovala z energijami Jupitra in Sonca, zato se prepuščajmo intuiciji, ki naj nas vodi pri delovnih, športnih, družabnih in kulturnih aktivnostih.

Saturn bo prelival solze sreče na praznovanjih in ob izražanju najglobljih čustev, ker pa vsem ne bo omogočal doseči želenega, zaradi blokade Venere, lahko kane tudi kakšna solza razočaranja. Izhod iz nerodnih situacij bo omogočal Merkur v dobrih povezavah, saj bo mogoče poiskati primerne rošade.

NEDELJA, 16. APRIL

Skupno žarčenje Lune s Saturnom v ribah bo zjutraj povzročalo ovire, slabo zdravje ali razdor v skupno­sti.

Poznejši odlični aspekti z Marsom, Merkurjem in Uranom pa bodo priložnost, da se povežemo z ljudmi, ki nas razumejo, s katerimi lahko skupaj ustvarimo kaj dobrega, se zatečemo v objeme in v deželo, v kateri se počutimo najbolje. Smučarji si bodo gotovo našli vsaj krpo snega, pohodniki vrh, ki ga bodo končno poskusili osvojiti, zmrzljivi pa tople kraje ob morju.

PONEDELJEK, 17. APRIL

Ker bo Luna v ribah do noči prispela na linijo žarčenja Neptuna, bo vremenski vpliv pred Sončevim mrkom, ki bo 20. 4., vse močnejši. Nestabilno vreme bo pripomoglo k nihanju razpoloženja, posebno pri najbolj občutljivih.

Toda kljub spremenljivim razmeram bomo lahko delali in delovali v varnejšem okol­ju. Pritisk na odločevalce z zahtevami ne bo popustil. Zamenjave in izboljšave bodo potrebne, vendar po tehtnem premisleku, s kakovostnimi materiali in strokovnjaki ter po sprejemljivi ceni.

Preberite še: Skrivnost najbolj osamljene hiše na svetu

Morda vas zanima tudi: Mesečni horoskop za april 2023 (Piše: astrolog Stane Padežnik)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)