S pogledom na sliko odkrijte, kakšni v resnici ste

Tisto, ki vam na kompleksni podobi najprej pade v oči pove veliko o tem, kdo in kakšni ste.

29.7.2019 ob 4:15

slka_osebnost_micna.jpg

Res je, da se ljudje spreminjamo, rastemo, zorimo ter se obnašamo v skladu s priložnostmi in situacijami, v katerih se znajdemo. Prav tako pa drži tudi, da so osnovne osebnostne značilnosti včasih skrite in prikrite, a vendarle prisotne vedno in povsod.

Kakšne posameznik premore, je mogoče določiti tudi s pogledom na sliko, na kateri se skriva več podob. Tista, ki jo sprva opazite zgovorno priča o tem, kdo in kakšni ste globoko v sebi.

Kaj torej pomeni, če najprej vidite …

… žrebca

Konji na splošno, zlasti pa žrebci predstavljajo ogromno življenjske energije, prav ta je tista, ki vam omogoča, da vedno sledite svojim sanjam in strastem. Hkrati podoba žrebca označuje človeka, ki je sposoben ohranjati ravnovesje med svojimi primarnimi instinkti ter družbeno sprejemljivim obnašanjem, torej nekoga, ki dobro pozna svojo vrednost, ob enem pa spoštuje ter upošteva družbene norme in le redko prihaja v navzkriž z zakonom.

… kokoš

V kolikor vam v oči skoči kokoš, ste oseba, ki se zaveda svojih vrlin in je polna entuziazma ter pozitivne energije, katero prenaša na vse v svoji bližini.  Ne gre za prevzetne posameznike, temveč za zanesljive osebe, ki v sebi združujejo pet velikih vrlin: odgovornost, zvestobo, pogum, prijaznost, samozavest ter so zato cenjeni v vseh okoljih, kjer delujejo. Pa naj bo v formalnih ali neformalnih odnosih. 

… rakovico

Rakovica označuje več lastnosti. Tisti, ki jo vzrejo prvo, imajo jasno začrtane cilje, vendar bi morali za dosego teh večkrat stopiti z načrtovane poti in na zadeve pogledati z drugačne perspektive. Družba je spreminjajoč se organizem in zahteva veliko prilagajanja, prav s tem imajo posamezniki, ki najprej opazijo rakovico, največkrat težave. Hkrati gre za občutljive, sramežljive osebe, ki se rade umaknejo v svoj svet, kjer se v miru in tišini soočajo z vsem, kar jim nalaga življenje.

… bogomolko

Vsi, ki najprej opazijo bogomolko, cenijo zasebnost, mir in tišino. Premorejo veliko motivacije in volje, s katerima življenje urejajo tako, kot jim najbolje odgovarja ter se ne trudijo za vsako ceno ugajati drugim. Običajno ne gre za posameznike, ki bi se s svojimi dejanji zapisali v zgodovino in ne izstopajo iz množice, so pa to modri, čutni ljudje, ki na prvo mesto postavljajo sebe in ljudi, ki jih imajo radi.

… volka

Če ste uzrli volka, imate velik smisel za organizacijo in cenite harmonijo ter disciplino. Zanašate se na notranje vzgibe, ki vas nikoli ne razočarajo in se hitro navežete na ljudi, za katere presodite, da si zaslužijo vaše zaupanje. Ste inteligentni ter zvesti prijateljem in družini, niste impulzivni in vam veliko pomeni urejen, načrtovan način življenja ter jasno začrtana pravila in meje.

… psa

Najbrž je povsem jasno, da so ljudje, ki najprej vidijo psa prijazni, zvesti in resnicoljubni. Brezpogojno razdajajo ljubezen, radi skrbijo za druge ter varujejo vse, ki so jim blizu. Sebe pogosto postavljajo na drugo mesto in so priljubljeni v družbi, saj vsi cenijo njihovo nesebično, dobrodušno naravo.

… orla

Tisti, ki najprej vidi orla, zavzeto sledi svoji duhovni poti, notranji naravi ter najbolj ceni svobodo, v kateri lahko povsem razprostre krila. Najbolje se počuti v naravi, kjer z vsemi čutili vpija zvoke, vonje in vse, kar ga obdaja. To so ljudje, ki so po eni strani prezimljeni, po drugi pa vseeno znajo pokukati iz cone udobja ter poznanega in si upajo okušati radosti življenja, ki jih je mogoče spoznavati le z odprtim srcem.

… metulja

Ljudje, ki najprej opazijo metulja, z veseljem ter brez bojazni sprejemajo spremembe in vse, s čimer jih življenje preseneti. V prijetnem ali neprijetnem smislu. Hkrati premorejo zvrhano mero empatije in hitro dojamejo občutke drugih ter so jim, v kolikor so v stiski, vselej pripravljeni pomagati. Nesebično in brez pričakovanega povračila.

… grlico

Grlica je mednarodni simbol miru. Posamezniki, ki jo na sliki vidijo najprej, so prijazni, miroljubni ter darežljivi. Vselej so pripravljeni sprejemati kompromise in včasih ravnati tudi v svojo škodo, ter so zato neredko izkoriščeni in izigrani, a nikoli v tolikšni meri, da bi obupali v težnji po lepšem in mirnem svetu.

Kaj ste najprej zagledali? 


Avtorica: M. FL., povzeto po portalu Your Tango
Foto: Meaww

Priporočamo tudi: Izberi srce in spoznaj, kakšna si v zvezi Ali pa: Imaš na sredini dlani X? To te čaka v življenju

Preberite še: Spoznajte svoje strahove in pričakovanja. Kaj najprej vidite na sliki?


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)