Slika, ki razkriva vaše skrite želje in pričakovanja

Morda se še sami ne zavedate, česa si najbolj želite.

12.10.2017 ob 4:55

slika.jpg

S klikom na fotografijo se vam bo ta povečala in prikazala v celoti.

Nezavedne zaznave v resnici odkrivajo, kako delujejo naši možgani ter kakšne so naše notranje želje in pričakovanja.

Poglejte torej sliko pred vami. Na njej boste najbrž opazili več detajlov, tisto, kar pa vam bo najprej padlo v oči razkriva, česa si v življenju najbolj želite in k čemu stremite. Kaj torej pomeni, če najprej opazite:

Votlino

Hrepenite po strastni ljubezni. Sanjate, da boste spoznali nekoga, ki bo v vaše življenje privabil radost in iz njega odpihnil skrbi. Prepričani ste, da bi vas takšna oseba izpopolnila do te mere, da vaše življenje ne bo več sivo ter pusto. Če imate možnost spoznavati nove ljudi, torej ne oklevajte.

Morje

Želite si svobode. Radi bi živeli življenje po samo vam lastnim pravilom in brez napotkov ter navodil drugih. V resnici to zmorete. Počnite tisto, kar vam je všeč, zajemajte življenje z veliko žlico ter živite po načinu, ki vam najbolj odgovarja. Vse ostalo bo tako padlo na svoje mesto.

Obraz

Iščete ravnovesje in srečo. Vse, kar potrebujete, je uravnoteženo, mirno življenje brez velikih pretresov. To vas najbolj osrečuje, saj niste človek, ki bi težil k ekstremom. Dobra hrana, ljudje, ki vas imajo radi in veliko smeha, to je tisto, kar vas najbolj osrečuje in česa več si v resnici ne želite.

Avtorica: M. FL.
Foto: Meowgag.com


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)