Znana Slovenka iskreno: “Včasih bi si zbrisala celulit in zmanjšala obseg rok”

Nataša Mernik je tista znana Slovenka, ki zagovarja ljubezen do svojega telesa, ne glede na to, kakšne oblike je.

22.11.2018 ob 10:01

natasa_mernik.jpg

Ko se je ta priljubljena slovenska modna in lepotna blogerka pridružila na instagramu in zelo hitro dobila svoje sledilce (danes jih ima že skoraj 15 tisoč!), so jo mediji označili kar za slovensko Ashely Graham.

Zelo kmalu je postala obraz kampanje za znamko Lisca, ki ponuja tudi perilo za močnejše, skupaj z Katarino Mljac in Nino Stanič pa so Sloveniji predstavile tudi projekt I am all women, ki spodbuja pozitivno samopodobo, ljubezen in sprejmanje samega sebe.

Nataša nam je všeč tudi zato, ker je tako zelo iskrena in z zapisom na svojem instagramu je priznala, da se kljub vsem spremembam še vedno kdaj zaloti, da bi si kaj ‘popravila’. Takole je zapisala ob objavi spodnje fotografije:

"Upam, da se bom nekega dne pomirila s tem, kako je videti moje telo. S sabo. Mislim, čisto zares. Ker kljub projektu I am all women in kljub pozitivnemu odnosu do svojega telesa, se včasih zamislim, kako bi si s fotošopom popravila stranski del telesa pri prsih, si zbrisala celulit in si zmanjšala obseg rok.

Ampak samo včasih. Pa ne zato, ker bi sama sebe se sovražila ali bi sovražila svoje telo, ampak da bi ustrezalo nekakšnim lepotnim standardom. Ne glede na to, kako se spremenim in kako pozitiven je moj pogled na življenje, se bo v moji glavi vedno oglašal nek glas.

A kar je na koncu dneva resnično pomembno, je to, da ne zmaga ta glas v glavi, ne sovražno sporočilo ali komentar, ampak ti. Kar potrebujemo, niso tanjše noge, bolj raven trebuh, bolj beli zobje in bolj gladka koža, ampak spremembo perspektive in večjo samozavest.”

Nataša, hvala za ta iskren zapis in hvala, ker nam pomagaš, da se imamo vsak dan malo bolj rade. Čudovita si.

Pripravila: S. S.
Foto: instagram.com/natashamernik

Preberite še: 11 deklet z močnejšo postavo, ki navdušujejo na Instagramu ali pa Tako moški v resnici vidijo ženske v kopalkah

Priporočamo tudi: Poljub, Ula: Zadnje dni sem najslabše in naboljše obenem 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)