FOTO: Znane Slovenke in Slovenci na Ljubljanskem tednu mode (LJFW 2018)

Jesenska edicija tedna mode LJFW 2018 je bila prizorišče vseh: tistih, ki ustvarjajo in tistih, ki ljubijo modo.

8.11.2018 ob 7:29

ula_tanja_zala_ljfw_2018_teden_mode_lj.png

In med tistimi, ki ljubijo modo, so seveda tudi številni znani Slovenci in slovenke. Na LJFW 2018 smo poleg modnih urednic in urednikov ter številnih modnih infulenserk, opazili tudi znana imena slovenske scene, kot so: Gorka Berden,Nuška Drašček​​, Ula Furlan​​, ​Lara Komar, ​Regina, Tanja Ribič, Zala Đurić Ribič, Lorella Flego, David Urankar, Tjaša Kokalj Jerala​​, ​Nataša Pinoza​​, ​Milan Gačanovič​​ ...

Lara Komar je revije z zanimanjem spremljala iz prve vrste. "Prvič sem na tovrstnem dogodku in sem naravnost navdušena, sploh ker sem tukaj s prijateljico, ki je modna oblikovalka in lahko skupaj sproti komentirava videno," je o LJFW povedala Lara, kot najbolj nenavaden modni kos v svoji garderobi pa je izpostavila velik rdeč klobuk.

"Ne le, da je viden zaradi žive barve, predvsem je tako velik, da ga človek nikakor ne more spregledati, če se kje pojavim z njim," je še dodala Lara.

Velika ljubiteljica mode je tudi igralka in televizijska voditeljica ​Ula Furlan​​, ki ima rada predvsem dobre dizajnarske kose, a hkrati priznava, da je kdaj z izbiro tudi udarila mimo. "Bolj kot z oblačili sem predvsem kot najstnica eksperimentirala z lasmi. Od prekratkega fru fruja do zabritih las. Očitno sem mogla izraziti in najti sebe. Hvala bogu sem se," je povedala Ula.

Brez bele srajce ni popolne garderobe, so se strinjali vsi zbrani modni navdušenci in o njej se je razgovorila tudi pevka ​Nuška Drašček.​​ "Lahko bi dejali, da je ravno bela srajca obvezna modna oprema v vsaki garderobni omari. V moji se jih najde kar nekaj, ki jih najraje kombiniram z jeansom," pravi Nuška, ki sicer obožuje močne barve, predvsem rumeno.

Enakega mnenja je tudi igralka ​Gorka Berden​​, ki ravno tako stavi na kombinacijo jeansa in bele srajce različnih krojev. "No, se pa med mojimi oblačili najde tudi kaj bolj drznega. Najbolj ekstravaganten je japonski svilen plašč, najljubša pa so mi 'vintage' oblačila. Ta videz me je osvojil, ko sem bila v Parizu in me še vedno spremlja," pravi Gorka.

Pevka ​Raiven ​​se je tokrat prelevila v zelenolaso kameleonko."Izražam se z glasbo, oblačili in ličili. Trenutno v sebi čutim zeleno barvo, zato jo izražam tudi skozi barvo las, ki jo menjam po navdihu," razloži mlada glasbena ustvarjalka, ki je na tokratni ediciji LJFW med modno revijo natečaja Bela srajca premierno predstavila svojo novo skladbo Nisem kriva.

LJFW_nov18_Day2_photoJureMakovec_raiven.jpg

V fotogaleriji si oglejte, kaj so za tokratni teden mode oblekli znani Slovenci in Slovenke:

Pripravila: Š. S.
Foto: Jure Makovec, Kristijan Švab, Instagram

Oglejte si še: 11 najlepših modnih kosov z Ljubljanskega tedna mode (LJFW 2018) ali pa Raiven na Ljubljanskem tednu mode (LJFW 2018) predstavila novo pesem (VIDEO)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)