FOTO: Znane Slovenke blestele v večernih oblekah (Femme fatale 2018)

Konec tedna se je zgodil vsakoletni odmevni dogodek – Femme fatale, na katerem so razglasili žensko, ki je v očeh bralcev slovenskih revij najbolj usodno zaznamovala leto 2018.

8.10.2018 ob 11:30

Rok_Kunaver_Natalija_Gros.jpg

Urednica revije Avenija Petra Kancler je razglasila najbolj fatalno žensko letošnjega leta, to je postala Lara Komar, na uredništvu Mične pa smo navdušeni nad izborom nekaterih večernih oblek, ki so si jih za to gala prireditev omislile znane Slovenke.

Za naslov femme fatale 2018 se je potegovalo osem usodnih Slovenk, ki so se na odru predstavile v kreacijah priznanih slovenskih oblikovalk.

Natalija Gros je blestela v obleki Maje Štamol Droljc.

Indira Ekić je bila čudovita v čipkasti kreaciji Maje Ferme.

Obleka Lare Komar je mojstrovina oblikovalke Urše Drofenik.

Gorka Berden je navdušila v obleki Jerneje Podbevšek Zhembrovskyy.

Za Ajdo Sitar je razkošno obleko ustvaril Miro Mišljen.

Lea Sirk je na odru blestela v kreaciji Davida Hojnika.

Nataša Gorenc pa v kreaciji Mojce Celin.

Eno izmed obleko, ki nam bo v spominu ostala še lep čas, je nosila tudi Nina Kurnik. Čudovita črna kreacija je delo oblikovalke Sanije Reja Aske.

Kot rečeno je femme fatale leta 2018 postala Lara Komar, ki je ob koncu prireditve povedala:

"Moje prve asociacije ob besedi fatalnost so žar, svoboda in magnetizem," je dejala igralka in dodala še: "Fatalnost je strast, s katero korak za korakom ustvarjaš življenje. In zavedanje te notranje moči spremeni odnos do vsega, kar se okoli tebe dogaja, te naredi svobodno, lepo, usodno."

Dosedanje femme fatale so bile: Tanja Ribič (2004), Živa Vadnov (2005), Sanja Grohar (2006), Nina Ivanič (2007), Bernarda Žarn (2008), Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy (2009), Nika Kljun (2010), Nataša Dobelšek (2011), Jadranka Juras (2012), Ana Lukner (2013), Tanja Skaza (2014), Nuška Drašček (2015), Alma Rekić (2016) in Ota Širca Roš (2017).

Pripravila: Š. S.
Foto: M24, arhiv organizatorja in instagram

Preberite še: Bo ta Slovenka zmagovalka nove sezone šova Slovenija ima talent 2018? ali pa Priznana newyorška frizerja: 5 lasem najbolj škodljivih navad


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)