Lepotna rutina: Natalija Gros razkriva, kaj počne vsako jutro

Plezalka Natalija Gros, ki je v šovu Zvezde plešejo 2018 dokazala, da je tudi izjemna plesalka, je z nami delila nekaj podrobnosti iz svojega življenja.

20.5.2018 ob 4:20

Natalija1.jpg

Življenje Natalije Gros je prežeto s športom in aktivnim načinom življenja. Glede na to, da je tako zelo aktivna, si verjetno nihče ne bi mislil, da si zjutraj vzame toliko časa, da se skobaca iz postelje.

"Moje jutro je videti tako, da se zjutraj v postelji najprej dobro pretegnem. Kar nekaj časa se z dremežem spravljam iz postelje, nato pa se odpravim tja, kamor se še cesar odpravi sam," se pošali Natalija in razkrije, da si prav vsako jutro skuša vzeti vsaj deset minut časa za jutranjo telovadbo. "S pozdravom soncu je začetek dneva lepši."

Nataliji jutra popestri njena hči. "Sledi zbujanje punčke in kombinacija oblačenja, hranjenja in priprav obeh na nov dan."

Lepotni ritual, ki ga opravim vsako jutro je umivanje zob in obraza ter nanos naravnega dnevnega make upa. Včasih ga popestri kakšna rdeča ali nežno roza šminka."

18363X0412.jpg

Športnica svoje mišice in telo rada regenerira tako, da si privošči dovolj časa za spanje. 

"Kakšen večer si kad napolnim z vročo vodo, naredim piling telesa in obraza ter kožo navlažim z vlažilno kremo."

Mično je še zanimalo, kaj se nahaja v Natalijini torbici ...

Pove, da se tam tako poleti kot tudi pozimi vedno najdejo balzam za ustnice, krema za roke, krema z zaščitnim faktorjem in repelent. S seboj pa pogosto nosi tudi šminko, maskaro in korektor.

Preberi še, kaj zjutraj počne Gorka Berden ali pa preveri, na kakšno fantastično masažo obraza prisega Nika Ambrožič Urbas.

Avtorica: P. Pa.
Foto: Mediaspeed


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)