To je najboljši slovenski lepotni blog v tem trenutku (Sugar love blog)

V Ljubljani se je zgodilo že četrto letno zborovanje vseh lepotnih blogerk v Sloveniji (Beautiful bloggers Meet Up 2018), kjer so tudi letos izglasovali zmagovalce v devetih lepotnih kategorijah.

12.11.2018 ob 9:21

sugar_love_blog_monika.jpg

Beautiful bloggers Meet Up (na kratko BBMU) je kakovostna izobraževalna konferenca za lepotne blogerke v Sloveniji, ki jo je zasnovala (in ki jo vsako leto organizira) Nika Veger, ki je tudi sama uspešna blogerka.

Dogodek je vsako leto razprodan in tudi letos ni bilo nič drugače. V Mestnem muzeju Ljubljana se je zbralo več kot 50 lepotnih blogerk, ki so poleg novih poznanstev in najnovejših trendev s področja lepote, pridobila tudi nova znanja s področij uporabe družabnih omrežij, obdelave fotografij, pravilnega pisanja, etike in poslovanja bloga.

V ta namen so na konferenci predavali tudi nekateri uveljavljeni strokovnjaki kot so: marketinški strokovnjak Aleš Lisac, mag. Ivan Kranjec (odvetnik in predavatelj davčnega prava na MLC), doc. dr. Darija Aleksić (soustanoviteljica Društva za poslovno etiko in etično voditeljstvo) in drugi uspešni posamezniki na svojem področju.

Vrhunec večerja je bila podelitev lepotnih nagrad (Beautiful bloggers Awards), ki jih izglasujejo lepotne blogerke v devetih kategorijah, in sicer so jih tokrat podelili najbolj opaženim v lepotni blogerski industriji od septembra 2017 do jeseni 2018. 

Podeljevanje nagrad je letos vodila Lorella Flego, svoj glas pa je oddalo več kot 40 lepotnih blogerk.

In kdo je slavil letos?

Nagrado za najboljši slovenski lepotni blog je prejela Monika, ki ustvarja Sugarlov blog, ki je na področju nege usmerjen k naravnemu oziroma ekološkemu. "Beseda HVALA ni dovolj, da opišem občutke, ki jih nosim v sebi ob tem, ko občudujem svoj največji dosežek na svoji blogerski poti. Iskrena, srčna, pristna pot s svojo vizijo, ciljem. Hvala @bbmulj za čudovit večer, druženje, krasen ambient, toplino. Nepopisno trenutki sreče, veselja in ponosa," je ob svoji zmagi povedala Monika na svojem instagramu

Zmaga v kategoriji najboljša slovenska znamka je šla v roke Kozmetiki Aftodita, v kategoriji najboljša spletna trgovina za nakup kozmetike pa spletni trgovini licila.si.

Za najboljši izdelek za nego obraza so blogerke izglasovale izdelek Natura siberica black cleansing butter, najboljši izdelek za nego telesa, ki so ga preizkusile v minulem letu in ga priporočajo pa je linija jogurtov za telo znamke The body shop.

Za najboljše ličilo so razglasili Catrice prime and fine goodbye pores, za naj lepotno inovacijo pa O’right (izdelki za nego las).

Nagrado za najboljše sodelovanje z blogerji si je prislužilo podjetje Stilmark d.o.o., zmaga v kategoriji blogerska osebnost leta pa je šla v roke Niki Veger (na fotografiji spodaj), ki z organizacijo tovrstnih dogodkov na najvišji možni ravni, povezovanjem slovenskih lepotnih blogerk, in s prizadevanjem ureditve lepotnega bloganja kot posla, pušča velik pečat v slovenski lepotni industriji.

Pripravila: Špela Sila
Fotografije: instagram

Preberite še: Influencer, poklic, ki to ni že sam po sebi ali pa Luksuzni resorti imajo dovolj "blogerk", ki prosjačijo za brezplačne nočitve

Priporočamo tudi: Podjetja razkrivajo: slovenski influencerji dražji od hrvaških, a daleč za Avstrijci


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)