Zmagovalka Slovenija ima talent Tjaša Dobravec je pokazala to, česar Slovenci še nismo videli!

Veliki finale šova Slovenija ima talent je postregel z napetimi trenutki. V superfinale sta se uvrstila pevec Tilen Lotrič in zračna akrobatka Tjaša Dobravec, na koncu pa je najboljša med najboljšimi postala prav Tjaša.

24.12.2018 ob 12:17

Tjasa_Dobravec_slovenija_ima_talent_sit_zmagovalka_20183.jpg

Tjaša Dobravec je 24-letna plesna akrobatka iz Bohinjske Češnjice, ki resnično obvlada zahtevne in vratolomne 'zračne akrobacije', ob pogledu na katere nam zmanjka sape.

Ne samo to, spiralni drog, na katerem je plesala v finalu, je Tjaša prvič v življenju preizkusila pred komaj desetimi dnevi, hkrati pa je postala tudi prva in pravzaprav edina oseba v Sloveniji, ki pleše na spirali. Česa podobnega Slovenci še nismo videli in prav to je eden od razlogov, zakaj nas je tako navdušila.

Tjasa_Dobravec_slovenija_ima_talent_sit_zmagovalka_20184.jpg

V finalu plesala na vrtečem drogu in osupnila gledalce 

V finalu je za svoj nastop torej uporabila vrteči spiralni drog in navdušila dvorano, ki ji je namenila stoječe ovacije, žirantka in baletka Ana Klašnja pa je po njenem nastopu celo stopila izza žirantske mize, jo objela in izjavila: "Ti si umetnica brez primere. Pokazala si harmonijo plesa, lebdenja, elegance, zato si zame današnja zmagovalka. Hvala ti za ta nastop!"

Tjasa_Dobravec_slovenija_ima_talent_sit_zmagovalka_20182.jpg

"To je bila popolna pravljična točka! Neverjetno! To je to! To sem rabil in zame se prazniki lahko začnejo ta trenutek, saj sem videl že vse!" je dodal še navdušeni žirant Lado Bizovičar, po njenem nastopu pa ni ostala ravnodušna niti Marjetka Vovk: "Res te je lepo gledati in to se začuti. Verjamem, da si se dotaknila vseh in smo vsi plesali s tabo. Čudovito," je dodala. S svojo oceno nastopa je presenetil tudi Branko Čakarmiš: "Ti si z vsakim nastopom premikala meje in nas osupnila, že zato si nesporna zmagovalka!"

Tjasa_Dobravec_slovenija_ima_talent_sit_zmagovalka_20181.jpg

Denar bo namenila za cirkuško šolo 

Tjaša je že pred časom zaupala, da bo denar ob takrat še morebitni zmagi porabila za cirkuško šolo, njene sanje pa zdaj lahko postanejo resničnost, saj je dan pred božičem postala zmagovalka sedme sezone šova Slovenija ima talent!

Avtor: F. M.
Foto: Miro Majcen/POP TV, Instagram/Tjaša Dobravec

PREBERITE ŠE: Tako so znani Slovenci okrasili svoja božična drevesca (foto) ALI Tako Filip Flisar uživa s svojima gospodičnama (foto)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)