VIDEO: Ta Slovenec je za svoje petje prejel zlati gumb od Marjetke Vovk (Slovenija ima talent 2018)

Ugibanj je konec. Zlati gumb za svoj pevski talent v šovu Slovenija ima talent 2018 je od Marjetke Vovk prejel Tilen Lotrič iz Besnice pri Kranju.

15.10.2018 ob 11:21

Tilen_lotric_slovenija_ima_talent_2018.jpg

Po tem, ko nas je v drugem delu 7. sezone šova Slovenija ima talent s svojim glasbenim talentom navdušila Dunja Vrhovnik, nas je v tretjem delu odprtih ust pustil 19-letni Tilen Lotrič iz Besnice pri Kranju. 

Tilen Lotrič se z glasbo ukvarja od prvega razreda osnovne šole, glasba pa ga spremlja praktično že od otroštva. Najbolj mu je všeč slovenska glasba, ki sta mu jo vcepila njegova starša, ki sta Tilna posvojila, ko je imel komaj 15 mesecev.

Še posebej pri srcu mi je slovenska popevka, zato si je tudi za predstavitev v šovu izbral pesem Vrača se pomlad izvajalca Ota Pestnerja

"Oto Pestner je legenda, je res vokalist in ti si se mu do potankosti približal v kvaliteti," je po nastopu povedala Marjetka Vovk, ki je Tilnu za svoj nastop tudi pritisnila zlati gumb in ga tako poslala direktno v polfinale.

Tilen si najbolj želi doživeti trenutek, da bi nekega dne med vožnjo z avtomobilom na radiu zaslišal svojo pesem. In mi sploh ne dvomimo, da se bo to nekega dne tudi dejansko zgodilo, saj ima fant res izjemen vokal.

Prisluhnite enemu od spodnjih posnetkov, na katerih poje priredbe znanih skladb in se prepričajte sami:

Pripravila: Š. S.
Foto: POP TV

Prisluhnite še Dunji Vrhnovnik, še eni izjemni talentki iz nove sezone šova Slovenija ima talent 2018!


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)