Nekdanja talentka Lina Kuduzović z novo podobo in spotom (VIDEO)

Lina Kuduzović, ki jo poznamo po zmagi v šovu Slovenija ima talet leta 2010, je izdala nov videospot in nas presenetila z novo podobo.

27.11.2018 ob 5:05

lina_kuduzovic.jpg

Zagotove se spomnite 'male princeske' Line, ki je pred osmimi leti v šovu Slovenija ima talent navdušila z izvedbo svetovno znane pesmi I Will Always Love You. In v tisti sezoni celo zmagala. Kmalu po zmagi se je z družino preselila v Švico in za nekaj časa 'potihnila'.

O njenem talentu smo nato spet lahko brali leta 2015, ko je nastopila v tretji sezoni šova Švica ima talent, kjer se je s skladbo Footprints In The Sand uvrstila direktno v polfinale, tekmovanje pa končala v finalu med 5 najboljšimi.

Leta 2017 se je udeležila še enega šova, in iscer nemške različice šova The Voice Kids, kjer je navdušila z  balado Hurt. Tudi v tem šovu je prišla do finala, kjer je zapela If I Were a Boy, a njena izvedba žal ni bila dovolj za zmago. Slavila je namreč 11-letna Sophie.

Danes o Lini pišemo, ker je punca (ki bo 30. decembra dopolnila že 16 let!) izdala novo skladbo Ephemeral, za katero je že na ogled tudi videospot:

Na njenem instagramu smo ugotovili tudi, da ima Lina umetniško ime Kaylina, da ima več kot 45 tisoč sledilcev in da je še vedno zelo povezana s svojo družino.

V nadaljevanju sledi nekaj utrinkov iz Lininega življenja ...


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)