Ryan Gosling končno odkril kanček zasebnosti

Ryan Gosling, ki pred mediji skrbno skriva svoje zasebno življenje, je v enem od redkih intervjujev spregovoril tudi o svoji življenjski sopotnici Evi in njunih dveh hčerkah.

14.6.2018 ob 6:52

eva_mendes_ryan_gosling.jpg

Letošnjega oktobra na velika platna prihaja biografska drama Prvi človek (First man), v kateri je glavno astronavta Neila Armstronga upodobil dvakratni nominiranec za oskarja Ryan Gosling. Film predstavlja zgodbo o prvem pristanku na Luni, pri tem je poudarek na življenju človeka, ki je storil zase majhen, a za človeštvo velik korak.

Glavni igralec omenjenega filma o zasebnosti ne govori rad, zato je dokaj presenetil z intervjujem v oddaji Jimmy Kimmel Liv, v katerem se je razgovoril o življenju z življensko sopotnico Evo Mendes ter hčerkama Esmeraldo in Amadno Lee.

Bil je poseben gost oddaje, ki je bila na sporedu kmalu po finalni tekmi lige NBA in povedal, da pred gostovanjem v oddaji ni gledal končnice.

"Z veseljem bi spremljal tekmo, vendar mi moji hčerki, stari dve in tri leta, nista dovolili. Če sem pošten, mi ne dovolita gledati ničesar, kjer ne nastopa govoreči tiger."

Očitno sta Ryanovi hčerki obsedeni z ameriško- kanadsko risanko Sosed tigra Daniela (Daniel Tiger’s Neighborhood) in to pojasni vse.

Gosling je prav tako spregovoril o intenzivnih treningih med pripravami na vlogo astronavta Neila Armstronga, med katerimi se je na trenutke bal, da bo utrpel poškodbe možganov.

"Treningi pri NASI so bili fizično in psihično naporni. Postavili so nas denimo v poseben simulator, napravo, zasnovano za priprave na ravnanje v najslabšem možnem scenariju v vesolju," je povedal.

"V njej je bil včasih občutek, kot bi sedel na vročem kotličku za čaj. Na treningih je vse skupaj trajalo komaj 20 minut. Med snemanjem, ko je bilo treba prizore večkrat ponoviti, se je zavleklo na šest do osem ur. Zdelo se mi je, da v svoji glavi voham podgano. Mislil sem si, da je nekaj narobe. Premetavanje po kapsuli ter udarjanje z glavo v njene stene, to bi kaj lahko škodovalo mojim možganom," je nekaj drobtinic iz zakulisja snemanja nasul igralec in nadaljeval:

"Da resnično ni vse v najlepšem redu se mi je še bolj dozdevalo, ko sem nekega večera na poti domov klical Evo in bil prepričan, da me ljudje v prodajalnah s krofi skušajo pripraviti do tega, da bi kupil prav njihove dobrote."

Kako se je na vse skupaj odzvala?

"Tako potrpežljiva je bila. Poslušala me je in rekla: "Ti se šališ o tem, da so ti poškodovali možgane, a jaz mislim, da to ni samo šala. Moral bi v bolnišnico.

Imela je prav. Gosling je res utrpel blažji pretres možganov.

Oglejte si napovednik filma, ki kmalu prihaja v naša kina:

Avtorica: M. FL.
Foto: Reurters Pictures
Video: YouTube


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)