Majhne pozornosti, s katerimi se pocrkljajte

Na povsem navaden dan, kar tako. Za boljše počutje in preganjanje stresa.

26.2.2016 ob 12:30

shutterstock_258791294.jpg

Namesto, da čakate, da vas prijetno presenetijo drugi, se z drobnimi malenkostmi pocrkljajte kar sami. Ne glede ne to, kateri dan je.


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Če ne veste, kako bi si polepšali dan in se razveselili kar tako, brez razloga, poskusite z našimi predlogi:

Kupite si novo dišečo svečko in kopalno sol. Odpravite se v svojo najljubšo trgovino, kjer vas vonji vedno omamijo. Izberite nov, sproščujoč vonj, nato pa si privoščite še kopalno sol. Doma se razvajajte v svoji kopalnici in preženite skrbi.

Privoščite si nove pripomočke za peko. Če radi pečete in vas ustvarjanje v kuhinji osrečuje, si kupite novo orodje za ustvarjanje slaščic. To vam bo takoj narisalo nasmeh na obraz.

Posladkajte se s svojo najljubšo pregreho. Si ob posebnih priložnostih privoščite tortico ali mafin iz svoje najljubše slaščičarne? Zakaj bi čakali na ta trenutek, pocrkljajte se kar danes, na povsem navaden dan.

shutterstock_231930607.jpg

Nakupe ovijte v darilni papir. Ko si kupite nekaj novega za dušo in vas prodajalka vpraša, če zavije kot darilo, recite ja. Predstavljajte si, kako veseli ste, kadar v roke dobite darilo in ga odprete. Zakaj se ne bi presenetili sami?

Okrasite si krožnik kot v fini restavraciji. Če se navadnega obroka v domači kuhinji ne veselite preveč, ga nadgradite kot v restavraciji. Jed na krožnik položite skrbno, razporedite po barvi, dodajte okraske v obliki peteršilja ali paradižnika. Ob pribor namestite prtiček in naj se pojedina začne.

Avtorica: B. G.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)