Kateri parfum je najboljše darilo za moškega

Parfum ostaja najbolj priljubljeno darilo za moške, naj gre za rojstni dan, novo leto ali druge pomembne dogodke v njegovem življenju. A izbira je vse prej kot lahka.

10.8.2018 ob 1:02

micna_parfum_disava_darilo_moski1.jpg

Prava dišava za vsako priložnost

Parfum je nekaj zelo intimnega. Izbira je odvisna od več dejavnikov: osebnega okusa, preferenc, karakterja, tipa kože pa tudi namena.

Za poletje so tako primerne lahke in naravne dišave, ki jih sestavlja vonj morja, citrusov … Vonji po mošusu in lesu, na primer, so za ta letni čas premočni in vsiljivi. Kot nalašč za počitnice je Acqua di Parma Colonia. Njegova zgodba se je začela že leta 1916. Še eno odlično darilo za moške je Tom Ford Neroli Portofino. Sredozemske dišave in svežina bodo odličen kontrast sončnemu in vročemu dnevu.

Če želite izbrati dišavo za šport, posezite po svežih in svetlih vonjih. Takšna je Chanelova Allure Homme. Ta parfum sestavljajo štiri komponente, ki sčasoma preidejo v harmonično, plemenito in prefinjeno kompozicijo.

Na delovno mesto sodijo preproste, diskretne in nevsiljive dišave. Priporočljivo je uporabiti parfum z rahlim, komaj izraženim vonjem po citrusih.

micna_pr_parfum.jpg

Parfum kot modni dodatek

Pravilno izbrani parfum poudarja značaj osebe in razkriva njeno identiteto. Parfum, kot je Christian Dior Fahrenheit, je odlična izbira za poslovneža. V tem primeru so izjemna izbira lesne in zeliščne dišave. 

Eleganten slog poudari večna klasika, kot sta Givenchy Gentleman ali Bvlgari Man In Black, ki spadata med čutne in neagresivne, a zgovorne dišave. 

Moškost pa poudarijo parfumi z dodatkom eteričnih olj in pačulija. To so dišave, ki bodo prebudile čustva. 

Ali svojega moškega prepoznate v kateri od teh dišav? Popeljite ga na popotovanje po magičnem svetu vonjav in mu podarite tisto, v kateri se najbolj prepozna. 

Foto: Shutterstock in Salma


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)