Kaj spakirati za vikend potovanje

Pri pakiranju za dva dni ne pretiravajte z ničemer, razen morda z modnimi dodatki.

30.5.2015 ob 8:15

shutterstock_156507815.jpg

Obeta se vam vikend pobeg od vsakdanjosti. Dolgo se ga že veselite in mrzlično čakate dan, ko se boste podali novi dogodivščini nasproti. Ker gre za krajši oddih, s prtljago ne bi radi pretiravali, hkrati pa ničesar pomembnega ne želite pustiti doma. Da bi bili vedno videti fantastično ter pripravljeni na vsako priložnost, poglejte, kaj vse lahko strpate zgolj v en kovček.

Manj je več. Čeprav ste nakupovali in bi vsem čim prej radi pokazali svoj izplen, s seboj vzemite oblačila, ki jih lahko kombinirate z drugimi in takšna, ki se pretirano ne mečkajo. Za popestritev garderobe raje v kovček položite čim več različnih modnih dodatkov:  ogrlice, broške, sončna očala, zapestnice, uhane. Iz njih boste lahko ustvarjali vedno nove kombinacije. Seveda ne pozabite na obutev: par čevljev z visoko peto in par čevljev z ravnim podplatom sta obvezna oprema.

shutterstock_140612563.jpg

Praktične barve. Od barv so najbolj hvaležne bela, črna ter nevtralni zemeljski toni. Te je mogoče odlično kombinirati med seboj in tudi z bolj pisanimi modnimi dodatki.

Zmerno z ličili. S količino ličil ne pretiravajte. S seboj vzemite le tista, ki se podajo k barvi oblačil, katere nameravate vzeti s seboj, ne pozabite pa na kremo za sončenje.

shutterstock_150033551.jpg

Potovalka ali kovček? Če potujete z avtobusom, vlakom  ali letalom, je priporočljiv kovček na kolesih, saj ga je lažje prenašati kot veliko športno torbo. Če pa potujete z avtomobilom in v družbi, je boljša rešitev potovalka, ki zavzema manj prostora.

In ne skrbite, da bi s seboj vzeli premalo. Kakšen kos, ki ga boste vendarle pogrešali, si lahko kupite tudi na dopustovanju. Boste imeli vsaj dober izgovor za nakupe.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)