Potovalni horoskop za 2015

Novoletne zaobljube o hujšanju in telovadbi niso pol tako zabavne kot potovalne.

7.2.2015 ob 3:12

shutterstock_199696376.jpg

Potovalne zaobljube so veliko zabavnejše od tistih, ki vključujejo odrekanje, zato si za letos zadajte, da boste obiskali vsaj eno tujo državo. Da bo izbira lažja, je avstralska astrologinja Sharina Star izdelala seznam potovanj glede na horoskop. Si ga drznete upoštevati?

Vodnar

Optimistični vodnar vedno išče destinacije, ki vključujejo potepanje in svež zrak. A čeprav je to vodni znak, Sharina pravi, naj letošnje počitnice ob morju zamenja za oddih med švicarskimi Alpami ali med fjordi v Skandinaviji.

Ribi

Ribe bo letos vleklo v skrivnostne kraje. Še bolj bosta izražena njihova zasanjanost in sprejemanje srca z odprtim srcem, zato bodo izbrale počitnice v Aziji, na Dunaju bodo iskale romantiko, na križarjenjih pa sprostitev. Sharina predlaga še Benetke, Firence in Rim.

Oven

Ovni so rojeni vodje, močni, strastni in vedo, kaj hočejo. Letos bodo tako oni odločali o izbiri počitnic, pri čemer jih bo vleklo v Španijo, Italijo in Južno Ameriko, kjer bodo lahko potešili željo po avanturi. Odlični za raziskovanje so Peru, Argentina, Brazilija pa tudi vse sosednje države.

Bik

Biki bodo še naprej trmasti, tradicionalni in deloholiki. A to še ne pomeni, da je treba prestaviti počitnice. Sharina predlaga, naj izstopijo iz svojega varnega mehurčka in obiščejo Dubaj ali Kambodžo, kjer je pokrajina tako raznolika, da jim ne bo dolgčas.

Dvojčka

Karizmatični dvojček, ljubitelj zabave, bo letošnje počitnice nedvomno preživel na soncu ob morju. Popoln oddih bo jadranje ob obali Turčije, odkrivanje hrvaških otokov ali pa srkanje koktajlov na Havajih. A Sharina vseeno predvideva, da bo hrepenel po evropskem poletju in toplini Evropejcev, zato naj razmisli tudi o obisku katerega od grških otokov.

Rak

Rakom bodo letos najbolj ustrezale sproščene družinske počitnice. Zaželeli si bodo kakovostnega druženja s svojimi najbližjimi, s katerimi bodo želeli ustvariti nove spomine ob prijetnih avanturah. Morda v Franciji, Španiji, tudi Kanadi in Peruju.

Lev

Drzni lev si na počitnicah upa tudi kdaj tvegati in tudi v 2015 bo poskušal iz vsake izkušnje iztisniti največ. Sharina predlaga pobeg v barvito in karizmatično Brazilijo, ki naj jo prepotuje od juga do severa. Še pogumnejšim levom priporoča obisk Čila in odkrivanje izgubljenih civilizacij.

Devica

Superorganizirana devica ima najbrž počitnice za 2015 že povsem načrtovane. Vseeno nekaj idej: obiščite romantični Pariz, Cape Town ali pa avstralski Queensland.

Tehtnica

Čeprav tehtnice veljajo za umirjene, so njihova potovanja vse prej kot to. Sharina jim za letos predlaga Singapur, Čile ali obisk tajskih otokov, kjer bodo lahko uživale tudi, če je denarnica tanjša.

Škorpijon

Odločni škorpijoni, ki imajo radi vse pod nadzorom, tudi počitnice načrtujejo po pameti. Všeč so jim razburljive in zabavne destinacije, zato bi bile ZDA letos kot naročene zanje. Potep po New Yorku in ogled bejzbolske tekme, vožnja čez most Golden Gate v San Franciscu, obisk Hollywoodskih gričev ...

Strelec

Strelec bo letos iskal poduhovljene kraje, vleklo ga bo v Indijo, tudi v Avstralijo in Južno Afriko, kjer bo užival v tišini safarijev. Najbolj bo užival v počitnicah, ki bodo v njem prebudile hvaležnost, zadovoljstvo in prizemljenost.

Kozorog

Močni in velikokrat z nadzorom obsedeni kozorogi se bodo na letošnjih počitnicah malce sprostili, če bodo izbrali oddih ob kristalno čistih vodah, eksotični hrani in v zgodovinskih mestih. Najbolj jih bodo potešili turška obala z mesti, tudi grški otoki in njihove lepote.

Avtorica: B. G.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)