Deset svežih serij, ki jih to jesen ne smete zamuditi

Smeh, solze, drama in akcija. Vse to boste zasledili v serijah, ki bodo kmalu krajšale naš prosti čas.

27.8.2017 ob 4:55

james.jpg

Jesen je zagotovo eden izmed ljubših letnih časov za ljubitelje različni serij in nanizank. Medtem ko se nekatere poslavljajo, na spored prihajajo nove. Katere so tiste, ki si jih je po mnenju revije Harpers Bazaar to jesen vredno ogledati, preverite spodaj.

The Deuce (HBO)

Drama je postavljena v sedemdeseta, ko je v New Yorku vladalo odprto tržišče prostitucije in drog. Govori o legalizaciji pornografije in prikaže epidemijo HIV-a. Glavni zvezdi serije sta Maggie Gyllenhaal in James Franco. Serijo bodo premierno predvajali 10. septembra.

Star Trek Discovery (Netflix)

Ni potrebe po tem, da bi si morali ogledati vseh filmov Zvezdnih stez. Nova serija naj bi z novo igralsko zasedbo dodala povsem nov in svež veter legendarni vesoljski pustolovščini. V glavnih vlogah so Sonequa Martin-GreenMichael Burnham in Michelle Yeoh. Premierno jo bodo predvajali 24. septembra.

The Good Doctor (ABC)

Vsi tisti, ki so bili navdušeni nad serijo House, jih bo zagotovo pritegnila nova serija, ki jo bodo predvajali na ABC. Govori o mladem zdravniku, ki je avtist in trpi za savantovim sindromom. Svojo genialnost uporablja pri reševanju življenj, hkrati pa zaradi nje spravlja svoje kolege tudi v zapletene situacije. Serijo bodo premierno predvajali 25. septembra.

Young Sheldon (CBS)

Veliki pokovci (Big Bang Theory) je ena izmed najbolj uspešnih humorističnih nadaljevank v zadnjem času. Najbolj priljubljeni lik pa je gotovo Sheldon Cooper. Zdaj bo Sheldon dobil svojo serijo, ki bo govorila o genialnem devetletnem dečku. Serijo bodo premierno predvajali 2. novembra, poseben ogled pa si bodo lahko najbolj neučakani ogledali že 25. septembra.

Law & Oder True Crime Story: The Mendez Murders (NBC)

Govori o sojenju bratoma Lylu in Eriku Mendezu, ki sta bila leta 1996 obsojena zaradi umora svojih staršev. Med igralsko zasedbo so tudi Edie Falco, Josh Charles in Heather Graham. Serija bo ugledala luč sveta 26. septembra.

Ten Days In The Valley (ABC)

Kyra Sedgwick  igra producentko kontroverzne policijske serije Jane, njene zgodbe pa se začnejo nevarno prepletati z njenim resničnim življenjem, ko ji ugrabijo hčerko. Serijo bodo premierno predvajali 1. oktobra.

The Gifted (FOX)

Ko zakonca ugotovita, da imajo njuni otroci nenavadne in nadnaravne sposobnosti, se družina poda na beg. V glavni vlogi igrata Stephen Moyer in Amy Acker. Fox bo serijo premierno predvjal 2. oktobra.

The Mayor (ABC)

Govori o mladem raperju, ki se odloči, da bo kandidiral za župana, saj verjame, da bo s tem pripomogel k svoji karieri. Zgodi se neverjeten preobrat saj glasbenik zmaga. V vlogi njegove dobre prijateljice nastopa Lea Michele. Premiera bo 3. oktobra.

Dynasty (The CW)

Vse tiste najstnice, ki po koncu snemanja serije Gossip Girl niso našle takšne, ki bi jo lahko nadomestila, se bodo razveselile, saj Dynasty govori o dveh nesramno bogatih družinah. V centru dogajanja pa sta dedinja in njena bodoča mačeha. Premiero bodo predvajali 11. oktobra.

Alias Grace (Netflix)

Serija temelji na resnični zgodbi irske migrantke in služkinje Grace Marks v Kanadi. Obtožili so jo umora njenega delodajalca. Čeprav so bili dokazi zoper njo jasni, je vztrjala, da se ne spomni, da bi zakrivila tako kruto dejanje. Alias Grace bodo premierno predvajali 3. novembra.

Avtorica: P. Pa.
Foto: IMDB


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)