Pet serij za večere, ko vam ni do druženja

Čeprav smo precej družabna bitja, včasih pride dan, ki bi si ga želele preživeti povsem same. Pod najljubšo odejo, s skodelico čaja (kozarcem vina) ter serijo, ki vas bo spravila v smeh in jok hkrati.

17.6.2016 ob 11:35

punce_serije.jpg

Girls

HBO-jeva serija Girls (Punce) je s svojo drugačnostjo, iskrenostjo in neposrednostjo prepričala gledalce po vsem svetu. Njena avtorica je 26-letna Lena Dunham, ki tudi igra glavno vlogo Hanne Horvath, nekoliko nadležne, sebične in nerodne gospodične, ki ne ustreza merilom popolnih deklet, kot jih navadno vidimo v glavni vlogi katerekoli serije. Zgodba v New Yorku sledi štirim dekletom, njihovim fantom in življenjskim situacijam, s katerimi se lahko poistoveti vsak.

Punce: Hannah (Lena Dunham), Jessa (Jemina Kirke), Shoshanna (Zosia Mamet) in Marnie (Alison Williams).

The Girlfriend Experience

Čisto nova serija The Girlfriend Experience sledi na prvi pogled povsem nedolžni študentki prava, ki začne delati kot prestižna spremljevalka na poziv. Čez dan tako kot pripravnica dela v odvetniški pisarni, prosti čas pa preživlja z bogatimi moškimi, ki za njeno družbo odštejejo po tisoče evrov. Christino igra Riley Keough. Serija je sicer posneta po navdihu filma Spremljevalka na poziv Stevena Soderbergha iz leta 2009.

Love

Love je nova komična serija na Netflixu, ki sledi Mickey (Gillian Jacobs) in Gusu (Paul Rust), ki se prebijata skozi neprijetne dele zmenkov in intimnosti. Serija se osredotoča na žensko in moško perspektivo romantičnih razmerij.

New Girl

New Girl je najbolj gledana serija na Fox-u, spremlja pa življenje simpatično prismuknjene Jessice Day (Zooey Deschanel) in njenih treh (občasno štirih ali petih) cimrov. Serija je ena tistih, ob kateri si boste rekli, točno takšne prijatelje hočem tudi jaz!

Revenge

Zadnja iz sklopa tokratnega izbora serije je Revenge, edina z nekoliko bolj nasilnimi prizori. Zgodba spremlja Emily Thorne, ki jo igra Emily VanCamp. Plavolaska se preseli v svoj rodni kraj, da bi se maščevala vsem, ki so obrnili hrbet njenemu očetu.

Avtor: F. M.

Foto: Shutterstock

Video: YouTube


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)