Šest filmskih novosti, ki ti bodo leta 2017 krajšale večere

Leto 2017 prinaša v kinematografe in na male zaslone veliko novosti. Teh šestih se še posebej veselimo.

6.1.2017 ob 2:05

z.jpg

Leta 2016 je konec, a nič zato, v letu 2017 se nam obeta veliko novega in zanimivega. Angleški Vogue je na svoj seznam stvari, ki se jih moramo v prihajajočem letu še posebej veseliti, uvrstil nekaj filmov, nanizank in nadaljevank.

Jackie

Veliko pričakujejo tudi od filma o Jackie Kennedy, ki jo je upodobila Natalie Portman in si priigrala nominacijo za Zlati globus v kategoriji za glavno žensko vlogo. Film je premiero doživel septembra na filmskem festivalu v Benetkah, v slovenske kinematografe pa prihaja februarja.

Lepotica in zver

Ljubitelji Disneyevih zgodb gotovo nestrpno pričakujejo Lepotico in zver, ki prihaja v kinematografe aprila. Glavno vlogo je zaigrala Emma Watson, ob njej pa so nastopili še Ewan McGregor, Emma Thompson in Ian McKellen.

La La Land

Že januarja v kinematografe prihaja težko pričakovan film La La Land, v katerem glavni vlogi igrata Emma Stone in Ryan Gosling. Film, oziroma bolje rečeno muzikal, že zdaj velja za enega izmed glavnih favoritov prihajajočega leta, saj ima sedem nominacij za zlati globus – za najboljši muzikal, glavno moško in žensko vlogo, režijo, scenarij, izvirno glasbo in pesem.

Igra prestolov, sedma sezona

Oboževalci serije Igre prestolov že gotovo nestrpno pričakujejo dan, ko bo HBO predvajal prvi del nove, že sedme sezone omenjene serije. V novi sezoni bo namesto deset delov »le« sedem delov. Na IMDb je serija ocenjena z oceno 9,5, tam pa so napovedali, da bo v letu 2018 luč sveta ugledala še osma sezona. Zaenkrat za osmo sezono napovedujejo še en del manj kot v sedmi sezoni.

Victoria, druga sezona

V letu 2017 se jeseni z drugo sezono vrača drama Victora. V čevlje kraljice Victorie in princa Alberta stopata Jenna Coleman in Tom Hughes. Zgodba govori o mladi kraljici Victorii, ko prevzame prestol in se poroči s princem Albertom. Serija je na IMDB ocenjena z 8,3.

The Crown, druga sezona

Netflix je napovedal drugo sezono visokoproračunske drame o življenju kraljice Elizabete II. Predvajati jo bodo začeli v drugi polovici leta.  Zgodba govori kraljici Elizabeti, ko pri rosnih 25-letih v kriznem času prevzame vodenje ene najmočnejših in najvplivnejše monarhije na svetu. Prva sezona serije je na portalu IMDb ocenjena z visoko oceno 8,9.

Avtor: P. Pa.
Foto: imdb.com


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)