Horoskop: 6 najbolj radovednih astroloških znakov

Rojeni v nekaterih astroloških znakih so zelo radovezni in se pogosto vtikajo tudi v stvari, ki se jih prav nič ne tičejo.

24.6.2019 ob 3:54

radovedna_punca_s_skodelico_kave.jpg

Zagotovo poznate nekoga, ki vas zvedavo sprašuje o vašem zasebnem življenju, o tem, kaj se dogaja v vaši službi ter kako živi soseda, ki jo sreča vsakič, ko pride k vam na obisk. Po nove informacije.

Res je, nekateri so radovedni. Včasih kar malo preveč in so s svojimi nadležnimi vprašanji, milo rečeno, zoprni. Morda ste takšni celo sami, pa se tega sploh ne zavedate. Če ste rojeni v katerem od sledečih znakov, bi si po pisanju Your Tanga morali priznati, da povsod vtikate svoj nos.

Dvojček

Oni bi radi vedeli vse. Če jim nekdo ni pripravljen zaupati globokih skrivnosti, tako dolgo moledujejo in uporabljajo vse mogoče druge taktike, da mu razvežejo jezik.

Ker so bistri, zviti in znajo z besedami, to tudi dosežejo. Čeprav so priča sporu ali dogodku, še vedno sprašujejo, kaj se je zgodilo. Ker hočejo slišati, kaj tiči v ozadju. Skratka, oni so radovedni, le da sebe nikoli ne bi označili kot takšne. Ne, po njihovem mnenju jih le izjemno zanima človeško obnašanje.


Tehtnica

Tehtnice za nobeno ceno nočejo preslišati zadnjih govoric. One hočejo vedeti in poznati vse umazane skrivnosti tistih, ki jih poznajo, in onih, ki jih ne. Saj ne, da bi dobljene informacije izkoriščale v slabe namene. Ne, one pač rade vse vedo.

Obožujejo skrivnosti, jih same raziskujejo, nadarjene so za zbiranje podatkov iz različnih virov in znajo brati med vrsticami. Skratka, dobro vedo, kako potešiti radovednost.


Vodnar

Vodnarji so prepričani, da so upravičeni do tega, da vedo, kaj se s kom dogaja, kaj kdo počne in s kom se druži. Verjamejo, da ne morejo ustvariti celotne slike ali mnenja o nečemu ali nekomu, če ne poznajo vseh, še tako nepomembnih in umazanih podrobnosti.

V tem, da prisluškujejo, brskajo po partnerjevem telefonu ali mu čez ramo berejo sporočila, ne vidijo nič slabega. Oni to smejo in če jih kdo pri tem zaloti, vedno najdejo dober izgovor za svoje početje, ki ni nič drugega kot tešenje radovednosti.


Škorpijon

Za posameznike, ki so po naravi skrivnostni in zadržani, hočejo rojeni v tem znamenju res presenetljivo veliko vedeti. Od skrivnosti, ki jih nekdo skriva zase, do umazanih podrobnosti o življenju ljudi, ki jih škorpijoni poznajo.

Povedano na kratko: oni zbirajo informacije. In radovednosti sploh ne zanikajo. Takšni so. Radi vohljajo in iščejo stvari, ki naj bi drugim ostale skrite.


Devica

Device hočejo vedno biti pripravljene na vse, zato raziskujejo ozadje morebitnih partnerjev, novih sodelavcev, uslužbencev, sosedov, znancev. Skratka vseh, s katerimi prihajajo v stik.

Znajo postavljati prava vprašanja, so mojstri odkrivanja laži in z zvitimi testi vselej preverjajo, ali se na nekoga lahko zanašajo in mu zaupajo. Ter seveda odkrivajo tisto, kar naj bi ostalo skrito. Čeprav z njimi nima prav nobene povezave.


Strelec

Strelce preprosto zanima življenje drugih. Kar pomeni, da svoj nos pogosto vtikajo v stvari, ki se jih prav nič ne zadevajo. Ne razumejo, zakaj bi kdo pred njimi kaj skrival, saj vendar hočejo vedno le pomagati.

In pomagajo lahko zgolj na podlagi vseh informaciji, ki jih lahko dobijo. Tako se vsaj zagovarjajo, kadar jim kdo očita, da so malo preveč radovedni.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Priporočamo tudi: Horoskop: najbolj naporni prijatelji so rojeni v teh znamenjih Ali pa: Horoskop: v teh znakih so rojeni najbolj dvolični in opravljivi ljudje

Preberite še: Horoskop: 6 najbolj samosvojih znakov, ki se požvižgajo na to, kaj drugi mislijo o njih


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)