Horoskop: 5 astroloških znakov, ki jih vsaka malenkost vrže iz tira

Med astrološkimi znaki so tudi takšni, ki ne prenesejo niti prijetnih, kaj šele neprijetnih presenečenj.

9.7.2019 ob 8:40

zenska_jezna_telefon_racunalnik_pisarna_micna.jpg

Obstajajo ljudje, ki jih vsaka, še tako neznatna malenkost vrže iz tira. Jih spravi v bes ali slabo voljo. Pa naj bo to kritiziranje njihovega hišnega ljubljenčka, propadel načrt, počasen voznik na cesti, neupoštevanje dogovora, nenapovedan obisk ali nedoseganje njihovih (praviloma visokih) meril. 

Če ste takšni tudi sami (priznali ali ne), ste najbrž rojeni v katerem od sledečih petih astroloških znakov.

Bik

Bik ima rad načrt. Bik ima rad red. Načrt in red mu omogočata, da ima vse pod nadzorom. Njegov dan je razdeljen na predalčke, prav tako njegovo življenje in njegov dom je vzorno pospravljen. Kadar kaj prekriža njegove plane ter podre njegov red, pokaže svojo temno plat.

V resnici je veliko stvari, ki ga spravijo v slabo voljo, najbolj pa porušeni načrti in dejstvo, da se zadeve ne odvijajo vedno po njegovem.

Tedaj zna biti res zoprn in zajedljiv, a na srečo potrebuje le nekaj ur, da se pomiri in sprijazni z dejstvom, da vsega pač ne more nadzorovati.

Devica

Devica ima zelo nizek prag strpnosti. Superkritična je do vseh okoli sebe in kadar nekdo stori ali reče nekaj, s čimer ji dvigne tlak, to jasno in glasno pokaže.

Poleg tega hoče vedno vse nadzorovati in če razmišljate o tem, da bi bila devica del vašega življenja, se boste morali naučiti igrati po njenih pravilih. Če nočete občutiti njene jeze in nejevolje, ki zelo hitro izbruhneta.

Pravilo številka ena: masirajte jo tako, kot vam je naročila.

Škorpijon

Škorpijona si je najlažje predstavljati kot otroka ki znori, kadar bi se drugi na igrišču igrali po svoje in ne po njegovo. Kajti on pričakuje, da ga bodo vsi poslušali, ubogali in spoštovali. Brez dvoma in brez vprašanj. Kadar se mu zoperstavijo ter spodkopljejo njegovo avtoriteto, pokaže svoj bes.

Prav tako ga ob živce spravljajo ljudje, ki se v njegovi družbi pretvarjajo. Kako bi lahko zaupal nekomu, ki zanika sebe?
Vsak ki laže, igra ter se pretvarja mu gre na živce, kar brez oklevanja pove in pokaže. Ne vedno na način, ki bi bil za njegove prijatelje, znance, sodelavce ali člane družine sprejemljiv.

Kozorog

Kozoroga v slabo voljo spravlja vse in vsak. Včasih si gre na živce celo sam. Kot najbolj resen med astrološkimi znaki nima časa za šale, zabavo, moti ga humor in ljudje, ki ničesar ne jemljejo tako resno, kot on.

Deloholik si pač ne vzame časa za zabavo in to pričakuje tudi od drugih.
Na živce mu gredo nedokončane naloge, ljudje, ki ne premorejo (po njegovih merilih) prave motivacije, seveda tudi lenobe skratka vsi, ki se v njegovih očeh ne trudijo dovolj. Teh je v njegovem življenju res veliko. Veliko več kot takšnih, kot je on sam.

Vodnar

Spretno zna skrivati prava čustva in občutke, a kadar je mera polna, vendarle ne more zatajiti sebe. Saj ne, da se tedaj, ko ga nekaj spravi v slabo voljo razjezi, postane pa, milo rečeno, zoprn.

Kadar je torej soočen z nečim, kar ga moti in nervira, slabi volji ne more ubežati. Kaj ga najbolj žuli? Nesposobni ljudje (čeprav to o njih misli le sam) in stresne situacije.

Če smo pošteni, skoraj ni trenutka, ko vodnar ne bi bil vsaj malo nejevoljen. Takšen pač je in prav nobene volje nima, da bi se spremenil ter bil do drugih nekoliko prizanesljivejši.

Avtorica: M. FL.
Foto: Gettyimages


Priporočamo tudi: Horoskop: Najbolj naporni prijateji so rojeni v teh 5 znamenjih Ali pa: Horoskop: V teh znamenjih so najpogosteje rojeni dvolični in opravljivi ljudje

Preberite še: Horoskop: 6 najpogosteje preobremenjenih astroloških znakov


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)