Horoskop: Štirje astrološki znaki, ki jih vsi izkoriščajo

Med astrološkimi znaki so tudi takšni, po katerih drugi radi hodijo.

14.6.2020 ob 5:35 | Foto: SementsovaLesia/GettyImages | Avtor: M. FL.

Tanka je meja med biti dober in pustiti se izkoriščati. Medtem, ko so nekateri prijazni, a kljub temu postavijo mejo in ne delujejo sebi v škodo, so tudi takšni, ki te ločnice ne poznajo.

Kar pomeni, da bi storili vse v dobrobit drugih, so se na vse pretege pripravljeni truditi, da bi dobili ter obdržali prijatelje, se nočejo nikomur zameriti in zato drugim sledijo, jih ubogajo, se jim podrejajo ter so velikokrat izkoriščeni.

Ali, kot bi rekli v prenesenem pomenu, pogosto dovolijo, da drugi hodijo po njih. Največkrat se to zgodi rojenim v štirih astroloških znakih. V katerih, razkriva Your Tango.

Lev

Najbrž presenečenje, kajti lev je rojeni vodja, a kljub temu se ne zna ali noče vedno postaviti za svoj prav.

Lev premore široko, prijazno srce in bi storil vse v dobrobit tistih, ki mu veliko pomenijo. Kar pomeni, da se neredko znajde v situaciji, ko ne zmore reči ne in se zato ukloni. Tudi v svojo škodo.

 

Odloča se s srcem, ne z razumom, čeprav je na videz mogočen in močan, je v sebi v resnici mehak in nežen, vselej je pripravljen pomagati in če k temu dodamo še dejstvo, da obožuje, kadar ga drugi hvalijo in so mu hvaležni, je tu dovolj pogojev, da velikokrat dela v korist drugih in v svojo škodo, kar znajo nekateri spretno izkoristiti.


Devica

Še eno presenečenje na seznamu. Le redki bi sklepali, da preudarne device pustijo, da bi z njimi kdo pometal, a tudi one hitro prestopijo mejo med dobroto in izkoriščanjem. Kajti rojeni v tem znamenju vselej radi pomagajo in se radi smilijo samim sebi. Kadar vse spustijo iz rok ter tečejo na pomoč, dobijo razlog za tarnanje nad svojo usodo, obžalujejo dejanja in jadikujejo nad posledicami.

Ko se ujamejo v samopomilevanje, je z njimi lahko manipulirati ter jih pripraviti do novih dejanj, s katerimi koristijo drugim, a škodujejo sebi. Samo zato, da bi v življenju dobili nov smisel.


Tehtnica

Tehtnica je klasičen primerek s tega seznama. Kajti če ona česa ne mara, so to spori, konflikti in zamere ter bi zato storila vse, da bi se jim izognila ali jih rešila.

Velikokrat samo zato, da ne bi nikogar prizadela, zamolči resnične občutke, gre preko sebe, da bi nekomu ustregla in se je pripravljena povsem podrediti, da ne bi bilo ognja v strehi.

Ona pač hoče vsem ugajati in ustreči, pa čeprav to pomeni, da drugi lahko z njo manipulirajo ter se ne ozirajo na njena čustva in potrebe. Zakaj bi vendar se, če jih niti sama ne postavlja v prvi plan.


Riba

Ribe so tako zaupljive, da se velikokrat znajdejo v težavah. One niso vodje, kar je zlasti izrazito, kadar na plano pride njihova mehka narava.

Čeprav zaupajo drugim, velikokrat ne zaupajo vase, dvomijo v svoje odločitve in postopke, ta dvom pa je odlična podlaga za vse, ki želijo izkoristiti dobroto rib.

One bodo sledile, čeprav to pomeni, da ne bodo dosegle svojih ciljev, kar sicer včasih obžalujejo, pa vendar ne dovolj, da bi naslednjič ravnale drugače.

Priporočamo tudi:Horoskop: Skriti talenti astroloških znamenj Ali pa: Horoskop: Za bolj srečno življenje moraš (glede na tvoj znak) prenehati početi to

Preberite še:Horoskop: V teh znakih so najpogosteje rojeni dvolični in opravljivi ljudje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)