Horoskop: 5 astro znakov, ki se le pretvarjajo, da jim je mar za druge

Tedaj, ko poslušajo, tolažijo in celo pomagajo, v resnici nekateri astrološki znaki le igrajo, da jim je res hudo.

29.6.2019 ob 4:12

prijateljici_jok_solze_micna.jpg

Vsak se včasih znajde v situaciji, ko posluša in kima, a je z mislimi povsem drugje. Razumljivo, težko je biti pozoren na besede prijateljice, ki znova objokuje bivšo ljubezen ali zgrešen nakup.

A če se to nekaterim dogaja izjemoma, so tudi takšni, ki jim v resnici ni prav nič mar za bolečine sočloveka. In ti so, kot piše Your Tango, najpogosteje rojeni v sledečih astroloških znakih.

Vodnar

V družbi ljudi, ki imajo pogoste ali redke čustvene izbruhe, se vodnar ne počuti prijetno. Veliko raje bi počeli vse kaj drugega, kot tolažili hlipajočega ali mirili besnega prijatelja ali partnerja.

Pa vendar vodnarji niso brezčutni. Vedo, da kadar so hladni in na videz nezainteresirani, niso prav prijetna družba in zato najdejo kakšno lepo, tolažilno besedo. Poslušajo in tolažijo, dokler nimajo drugega izhoda. Takoj, ko ga najdejo, pa z odličnim opravičilom zbežijo.


Dvojček

Družabni dvojčki imajo okoli sebe vedno veliko ljudi, za katere naj bi skrbeli ter jim v stiski pomagali in preprosto nimajo energije, da bi vsem ponudili roko, ramo ali uho.

Radi imajo ljudi, a njihova sposobnost razumevanja in podpore je strogo omejena. Res pa je, da se trudijo s pravimi besedami spodbuditi vsakega, za katerega jim je mar. A kot rečeno, vse ima svoje meje.


Strelec

Strelci hočejo pustiti vtis, da želijo pomagati, da so skrbni in da hočejo podpreti tistega, ki potrebuje podporo. A velikokrat le igrajo. Tako kot pri vseh drugih, se njihovo razpoloženje spreminja in včasih jim je v resnici mar samo zase.

Kajti ne glede na to, koliko pozitivne energije premorejo, zaloge te pač niso neomejene. Ker  pa nočejo nikogar razočarati, se namesto, da bi bili pošteni pretvarjajo, da jih zanima tisto, nad čemer nekdo jadikuje. Čeprav nimajo energije, da bi se ukvarjali s kom drugim, kot sami s seboj.


Devica

Device nimajo prav veliko potrpljenja za tiste, ki so po njihovem mnenju omejeni in ozkogledni. Morda se res pretvarjajo, da jim je mar za neumnosti, nad katerimi nekdo tarna, v resnici pa jim gredo skozi eno uho noter in skozi drugo ven ter samo čakajo na besedo. Ko jo dobijo drugi strani dokažejo, da govori nesmisle.

Nekoga, ki se po njihovem mnenju obremenjuje z nepomembnostmi, z besedami stisnejo v kot. Čeprav igrajo, da jim ni vseeno, le čakajo na pravi trenutek, da osebo, ki je že tako v stiski, še bolj potrejo.


Lev

Nemogoče je pričakovati, da bi leva zanimal še kdo drug, kot on sam. Veliko ljudi se zgleduje po njem, išče njegov nasvet ter odobravanje, a konec koncev so levi ljudje, ki jim je mar samo zase.

Ker pa vedo, da se drugi radi zanesejo nanje in ker vedo, da bodo, če bodo pomagali, deležni še večjega občudovanja, se seveda potrudijo, da ne pokažejo pravih občutkov, kadar se k njim kdo zateče po pomoč. A pravi namen levov ni olajšati življenja drugemu, temveč soj žarometov preusmeriti nase.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Priporočamo tudi: Horoskop: katera znamenja najtežje in katera najlažje ljubijo Ali pa: Horoskop: najbolj naporni prijatelji so rojeni v teh 5 znamenjih

Preberite še: Horoskop: v teh znakih so najpogosteje rojeni dvolični in opravljivi ljudje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)