6 zabavnih seksi položajev, s katerimi v spalnici res ne bo dolgočas

Zadeve med rjuhami je mogoče začiniti s premišljenim izborom poz.

3.8.2019 ob 3:05 | Foto: GettyImages | Avtor: M. FL.

6 zabavnih seksi položajev, s katerimi v spalnici res ne bo dolgočas

Ne veste natančno, kdaj je do tega prišlo, a nenadoma je vajino spolno življenje postalo dolgočasno. Naj vas najprej potolažimo z dejstvom, da nista edini par, ki se je znašel na tej točki. In tudi s tem, da je iz te zagate zlahka poiskati izhod.

Med drugim tako, da spolnosti nov zanos in zvrhano mero svežine zagotovita z drugačnim repertoarjem. V smislu novih spolnih poz. Your Tango niza nekaj odličnih idej, ob katerih bosta pozabila na dolgočasje.

Čarobna gora

Vsem tistim dekorativnim blazinam, s katerimi sta obložena postelja in kavč lahko namenite uporabno vrednost in jih izkoristite v seksi namene: na postelji jih zložite v kupček (ali kup) in se nagnite čez njega, dragi pa si vas bo vzel od zadaj. Lok, ki ga bo tvorilo vaše telo, bo njemu v prav posebno veselje, hkrati boste zaradi položaja telesa v tej pozi tudi sami deležni zvrhane mere užitkov.

Lotos

Tudi novo in sveže je lahko romantično. Ena takšnih poz, ki združuje oboje, je nedvomno lotos. On sedi na postelji s pokrčenima in v gležnjih prekrižanima nogama, vi pa se mu usedete v naročje, obrnjeni ste proti njemu, z nogama ga objamete preko pasu in ju prekrižate za njegovim hrbtom. Intimno, čutno in drugačno, kot sta bila vajena do sedaj.

Trapez

Naj se usede na rob postelje, vi se mu usedite v naročje, z nogami objemite njegove boke in se nagnite nazaj. Z veseljem bo užival v pogledu, ki se mu bo odprl na vaše telo in čeprav bodo njegove roke, ki vas bodo držale za boke, intenzivno delale, se zagotovo ne bo pritoževal.

Superženska

Če je položaj po pasje, ki ga že dobro poznata, izgubil ves čar, popeljita zadeve za korak ali dva više. V pozi superženska. S trebuhom se naslonite na trdo višjo podlago, denimo na mizo, razkoračite nogi, on naj se postavi mednju in ju dvigne ter si vas tako vzame od zadaj. V resnici boste imeli občutek, kot bi leteli.

Dunajski noj

Poznavanje joge koristi spolnemu življenju. Uležite se na hrbet, vzravnani nogi dvignite in nad glavo prekrižajte gležnja. On naj se nasloni na vaši nogi in si vas tako vzame. Če ste dovolj gibčni, lahko nogi položite na podlago za glavo. A tudi če to ne gre, je poza dovolj vroča, seksi, poredna in kar je najpomembnejše: drugačna.

Kačji pastir

Odličen položaj za lahkotna nedeljska jutra. Medtem ko ležita v žlički, zgornjo nogo dvignite in jo položite čez njegov bok. On vas lahko razvaja po vratu in vam šepeta nežne besede, hkrati lahko z rokama boža vse vaše erogene točke. Veliko dejavnosti v še vedno lenobni, nežni ter intimni pozi.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)