6 nasvetov za čutno predigro, ki bo vodila do boljšega seksa

Predigra je pomemben del spolnega odnosa in je nikakor ne gre izpustiti. A da bi ta bila takšna, ki bi res služila svojemu namenu, je pametno upoštevati nekaj napotkov. Ti jo bodo dvignili na višji nivo.

4.4.2016 ob 8:05

moski_zenska_par_seks_spolnost_joske.jpg

Poglejte, kje in kdaj začeti ter kako nadaljevati ...

1 Pogosti dotiki. Mnogokrat ste že lahko prebrali, da se predigra začne veliko prej, preden sploh prideta do postelje. Zato se čez dan čim pogosteje dotikajta. Kadar je priložnost, ga pobožajte, primite za roko, ga potrepljajte po zadnjici in podobno.

Oba se bosta zavedela, kam ti dotiki vodijo, kar vaju bo še dodatno spodbudilo in bosta komaj čakala priložnosti, da bi na plano spustila nakopičene strasti.

2 Zapeljivo spodnje perilo. Oblecite si zapeljive spodnje hlačke in modrček. Morda celo korzet ali podvezice.

Ne samo, da bo to paša za njegove oči, tudi sami boste bolj samozavestni in zato še kako seksi. Če ste za malce več začimb, si omislite kakšen vroč kostimček. Denimo francoske sobarice ali medicinske sestre. Neprecenljivo…

3 Sporočilca. Pošljite mu poredno sporočilce in mu napišite, kaj se vam podi po mislih, kadar se vam on prikrade vanje. Lahko mu namignete, kaj imate oblečeno pod oblačili.

Ne izpustite nobene sočne podrobnosti. Zagotovo bo pohitel domov, kjer ga boste čakali v prej omenjenem spodnjem perilu.

4 Masaža. Masaža je odličen način za sproščanje po napornem dnevu. Vzajemno so jo privoščita.

Začnite pri vratu in ramenih, spuščajte se po hrbtu, izpustite intimna področja ter jih pustite za konec. 

5 Dišeča kopel. Topla dišeča kopel bo sprostila oba. V intimni atmosferi kopalnice se lahko pogovarjata o seksu na način, kot se nista še nikoli.

Razkrita si fantazije ali poze, ki bi jih želela poskusiti. Kasneje lahko seveda besede spremenita v dejanja.

6 Masturbacija. Nič slabega ni v tem, da masturbirata drug pred drugim. S tem bosta zagotovo dodobra ogrela ozračje ter hkrati spoznala svoji telesi. Bodite pogumni, vzemite njegovo roko v svojo in jo popeljite na prava mesta.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)