Kako lahko predigro začnete kar na javnem mestu

Poteze, ki ga bodo pripeljale na rob norosti tam, kjer strasti niso na mestu.

17.12.2015 ob 9:00

shutterstock_246860662.jpg

Vsak par potrebuje drobne, a še kako učinkovite začimbe. Seksi igrice, ki razvnejo strasti in podžgejo domišljijo. Nežni, na prvi pogled povsem naključni dotiki pravih delov telesa, ga bodo pripravili do tega, da bo komaj čakal priložnosti za nadaljevanje. Poglejte, katerih pet erogenih con je najmočnejših za predigro, ki jo lahko začnete na javnem mestu. 


Spremljajte nas tudi na Facebooku.

Čeljust. Z blazinicami prstov se počasi sprehodite preko njegove ter ga pri tem glejte v oči. Prosil vas bo, da bi to storili tudi z ustnicami, a bo moral počakati na primernejši trenutek.

Ušesna školjka. Šepet nedvomno deluje. A če ga boste oplemenitili še z nežnimi dotiki tega občutljivega predela, bo komaj čakal, da pristaneta v postelji.

shutterstock_229003639.jpg

Podlahtnica. Zagotovo nikoli niste pomislili nanjo. A čas je, da to spremenite. Božajte notranjo stran njegove podlahtnice, ki je zelo občutljiva na dotik. 

Del dlani pod palcem. Predel na dlani, ki je pod palcem in poteka vse do zapestja, je idealen za masažo. In ta sploh ni tako nedolžna, kot se vam morda zdi. Izkoristite to za zapeljevanje na mestih, kjer se ne moreta predati strastem.

Zatilje. Samo en poljub bo dovolj, da se mu zmehčajo kolena. Če ne verjamete, pa ob prvi priložnosti poskusite sami.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)