10 malenkosti, ki jih vsak fant opazi (pa tega morda še sam ne ve)

V resnici ni tako nepozoren kot se zdi, kajti on (zavedno ali nezavedno) opazi nekaj malenkosti, ki ga prepričajo, da ste zanj res pravi.

19.5.2019 ob 3:53

par_poljub_ljubezen_micna.jpg

Privlačnost je zanimiv fenomen in nemogoče je natančno določiti, kaj bo vašega dragega res povsem očaralo. A obstajajo malenkosti, ki jih bo zagotovo opazil in jim pripisal pomen,  katerega se v nekaterih primerih ne zaveda niti sam. Kaj ne bo ušlo njegovemu ostremu pogledu, niza Your Tango.

Osebnost

Lahko ste še tako seksi in privlačni, a če boste na prvem zmenku zoprni, pikri in nesramni ter zato širili negativno energijo, vas zagotovo ne bo povabil na drugega.

Čeprav mnogi verjamejo, da moški veliko večjo vlogo kot značaju pripisujejo videzu, bo zagotovo opazil pozitivne lastnosti, zaradi katerih bi lahko bili njegovo dekle in negativne, ki ga bodo od nadaljnjega osvajanja odvrnile. Če jih bo seveda preveč.


Vaše nohte

Verjeli ali ne, ošinil jih bo s pogledom. Kajti prav nohti mu brez besed govorijo, kako skrbite zase. Ni treba, da so dolgi in nalakirani (v resnici ga predolgi ne prepričajo, kajti predstavlja si jih v svojem hrbtu) tudi lepo pristriženi in urejeni mu bodo sporočili, da niste malomarni.


Vaše finančno stanje

Morda se ne sliši pošteno, da temu moški namenjajo pozornost. A dejstvo je, da jo. Zakaj? Ker imajo radi ženske, ki znajo s finančnega vidika poskrbeti zase in zato dobro vedo, da ne iščejo le nekoga, ki bi jim nudil materialno varnost, ampak v prvi vrsti pristno ljubezen.


Kako srečni ste

Pozitiven pogled na svet in optimizem sta za moške vabljiva, negativizem in pesimizem na drugi strani ne. Nedvomno je v njihovih očeh privlačnejša ženska, ki skozi življenje potuje z nasmehom na ustih.


Vašo samozavest

Samozavest je privlačna. Samozavest je seksi in zato mamljiva.


Smisel za stil

Večina sicer meni, da moškim za modo ni mar. A verjemite, obleka v njihovih očeh igra pomembno vlogo. Seveda je vse povezano z okusom, a če mu je tisto, kar vidi na vas po godu, je več možnosti, da bo pristopil ali vas povabil na drugi zmenek. Ne glede na vse ostalo.


Vaše družabno življenje

Osamljena ženska brez prijateljev ni privlačna. Dejstvo. Kajti moški se ob njej dobro zaveda, da bo postal središče njenega življenja, da se ga bo oklenila ter pričakovala, da bo vedno z njo. Veliko bolj vabljiva je tista, ki ima svojo družbo in krog prijateljev.


Nasmeh in smeh

Oboje je še kako opazno in še kako privlačno. Saj veste, da je s smehom vedno mogoče pritegniti pozornost in z iskrenim nasmehom domala vsakogar očarati.


Vonj

Moški zaznajo ženski vonj. Pa naj bo posredi parfum ali ne. Če se boste diskretno nadišavili, bo to nedvomno opazil. Tako kot tudi, če bo parfuma preveč. Značilen telesni vonj ali aroma losjona mu bosta ostala v spominu. V kolikor mu bosta seveda prijetna. Skratka, vonj pri privlačnosti igra pomembno vlogo.


Vaš pogled na ljubezen

Vaša pričakovanja v zvezi, odnos do moških in načrti. Vse to mu ne ostane skrito. Prav na podlagi tega bo dokončno presodil, če bi lahko bili pravi zanj. V kolikor boste nastrojeni proti moškemu spolu ter zavračali vse, kar bi lahko bilo romantično ter sladko, zagotovo ne bo razmišljal o tem, da bi z vami še izgubljal čas.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Priporočamo tudi: To je ključna lastnost žensk, ki se jih moški bojijo ali pa: Zakaj nas tako privlači prav določena oseba

Preberite še: 8 stvari, ki fante na puncah noro privlačijo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)