Zvezdniki o seksu na letalu

Tako so med poletom pregnali dolgočasje.

13.12.2017 ob 1:35

letalo_micna.jpg

Nič presenetljivega ni, da so se mnogi znani pridružili tako imenovanem klubu Milje nad Zemljo ali, kot mu pravijo v angleško govorečih deželah, Mile high club. Vanj so vključeni vsi, ki so si že privoščili seks na letalu.

Res je, njihove izkušnje so velikokrat drugačne od izkušenj običajnih smrtnikov. Vendarle prvi razred ali celo zasebna letala nudijo več udobja ter zasebnosti. Kar pa ne pomeni, da so tedaj, ko so leteli v ekonomskem razredu, pozabili na seksi začimbe. Tako 13 zvezdnikov opisuje svoje podvige visoko nad oblaki. 

Chrissy Teigen

"Z dragim sva letela na Tajsko, kjer so naju pričakovali moji starši. Potovala sva v prvem razredu, pokrita sva bila z odejo. Pred tem o kakšni vroči popestritvi sploh nisva razmišljala. A nenadoma nama je prišlo na misel, da bi lahko na takšen način pregnala dolgočasje. Ko sva končala, se mi je zdelo, da si zasluživa priznanje," je leta 2014 za ameriško izdajo Cosmopolitana povedala Chrissy.

Miranda Kerr

Ko jo je novinarka publikacije GQ vprašala, če je to že kdaj počela v zraku je povedala: "Recimo takole: doživela sem že orgazem v zraku. Sama in v dvoje."

Kris Jenner

O tem, kako se je pridružila klubu Milje nad Zemljo, je leta 2013 razkrila v eni od pogovornih oddaj: "Zgodilo se je na stranišču. Bila sva zelo taktična. Najprej sem šla jaz, potem je prišel še on. Vrata so se zaprla ... Vrnila sva se na svoje sedeže in se počutila kot mački, ki sta ukradli smetano, a ju nikoli niso odkrili. Oba sva se strinjala, da je bilo zelo zabavno. Ko je letalo pristalo, je pilot potnike pozdravil nekako takole: Hvala, ker ste leteli z našo družbo, gospe in gospodje. In čestitke Kris in Brucu Jenner, za pridružitev klubu Milje nad Zemljo. V ta namen bi jima radi podarili steklenico penine."

Cara Delevingne

"Pogosto sem seksala na letalu. In vedno so me pri tem ujeli. Res je težko ostati neopažen. Nekoč sva se z dragim zabavala na stolu in eden od sopotnikov naju je ves čas opazoval. Na koncu sva se pritožila stevardesi: Tisti tam naju vedno opazuje. Ga lahko prosite, naj preneha?" je povedala v pogovoru za Love Magazine.

Kim Kardashian

Na vprašanje ene od obiskovalk njene spletne strani, če se je pridružila omenjenemu klubu, je odgovorila: "Če sem se? Sem. Vendar na zasebnem letalu. Ne maram tega početi na javnih. Bil je mednarodni polet in izkušnja je bila povsem drugačna od tiste na trdnih tleh."

Liam Neeson

Da, tudi on je kriv. "Minila so že leta, odkar se je to zgodilo. Spomnim se, da sem letel z Lufthanso, podrobnosti pa bi zadržal zase."

PREBERI še // Zvezdniki o razhodih, ki so jim prelomili srce

Janet Jackson

Svojo izkušnjo je zaupala v pogovorni oddaji Tyre Banks. Na vprašanje o najbolj norem mestu, kjer si je privoščila seks je odgovorila: "Na letalu. V ekonomskem razredu. Na sedežu. Stranišča tam so zelo neudobna."

John Travolta

John Travolta zna pilotirati, a je priznal, da na letalu počne še kaj drugega. Nekoč je tako s seboj nad oblake povabil soprogo Kelly Preston in za nekaj trenutkov letenje prepustil svojemu kopilotu. "Menil sem, da je to odlična priložnost, da vstopiva v tako opevan klub."

Macklemore

"Prepričan sem, da tudi to šteje," je povedal v intervjuju za TMZ: "Nikoli nisem imel ob sebi nikogar, s katerim bi se podal v to izkušnjo. Zato sem sam poskrbel zase. Na stranišču."

Gwyneth Paltrow

Pri igrici resnica ali izziv je bila v pogovorni oddaji Ellen Degeneres primorana priznati, da je že članica kluba Milje nad Zemljo. Podrobnosti pa ni zaupala.

Zoe Saldana

Pri publikaciji Us Magazine so zapisali, da je Zoe Saldana razkrila, da je že seksala na letalu. Ko so jo namreč vprašali o najbolj nori seksi izkušnji, je povedala: "Najbolj noro mesto? Letalo. Da, sem članica zloglasnega kluba."

Richard Branson

Richard Branson se je o svojem podvigu dokaj razgovorili za GQ: "Potoval sem v ekonomskem razredu na letalu, ki je letelo v Los Angeles. Ob meni je sedela zelo privlačna gospa. Veliko sva se pogovarjala in šla korak naprej. Sanje vsakega moškega. Mislim, da sem bil takrat star približno 19 let. Ko sva sestopala z letala, se je obrnila k meni in me prosila, naj ne hodim preblizu nje, saj jo na letališču pričakuje soprog.

Ne glede na to je bil polet čudovit in nikoli ga ne bom pozabil. Zgodilo se je na stranišču. Pokazala sva vse akrobatske sposobnosti in spomnim se odtisa njenih rok na zarošenem ogledalu. Pomislil sem, da moram očistiti sledi."

Ralph Fiennes

Seksi doživetje si je privoščil s članico osebja, ki je kasneje izgubila delo in za Daily Mail povedala: "Vem, da so nekateri prepričani, da je to odvratno. Tudi sama nisem ponosna na to, kar sem storila. A vendar mi ni žal. Ralph je čudovit in med nama je bila takoj prisotna izjemna kemija. Le katera ženska se ne bi želela ljubiti z njim?"

Danes ta na MIČNI čakajo še te ZANIMIVE vsebine:

Detajl doma: Praznični pogrinjek pri Urški Miklič

Feminizem izbran za besedo leta v ZDA

Kako poskrbeti, da bo parfum dišal dlje

Darila, ki jih preveč pogosto dobivamo in jih sploh nismo veseli

Osem načinov, s katerimi nevede ogrožaš svoje zdravje

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)