18 znanih o tem, kdaj, kako in s kom so izgubili nedolžnost

Tudi zvezdnikom trenutek ni bil vedno popoln.

26.6.2017 ob 9:00

coverimg29808785.jpg

Prvič najbrž ni bilo tako, kot je videti v filmih. Veliko večja verjetnost je, da je bilo nenavadno, boleče, smešno in ne ravno tako romantično, kot ste pričakovali. Mislite, da se to dogaja samo običajnim smrtnikom? Ne bo držalo. Tudi pri slavnih in bogatih, ki živijo na videz popolno življenje, je bila izguba devištva velikokrat vse prej kot filmska. Tu so njihove zgodbe, ki so jih zbrali pri avstralski izdaji Cosmopoliana.

Več zgodb iz sveta znanih vas čaka na Facebooku.  

wenn31205443.jpg

Khloé Kardashian

"Situacija še zdaleč ni bila popolna. Stara sem bila 14 let in hodila sem z 18 letnim fantom. Tedaj se mi je to zdelo zelo cool. Seveda sem se seksu predala zaradi njegovega prigovarjanja, čeprav še zdaleč nisem bila pripravljena nanj. Svojega telesa sploh še nisem poznala, vendar sem bila prepričana da bom fanta, če ne bom popustila, izgubila. Izkušnja ni bila prijetna in potem tri leta nisem seksala. Ne z njim, saj sva se razšla, in ne s kom drugim."

Kim Kardashian

"Ko sem prvič seksala, sem imela skoraj 15 let. Mami sem zaupala, kaj nameravam storiti: "Mislim, da bom to storila. Mislim, da si tega želim," sem ji dejala. "Dobro," je odgovorila, "Torej si priskrbita zaščito." Bila je res odprta in poštena do mene. " 

Snooki

"Stara sem bila 14 let in nisem imela za početi drugega kot eksperimentirati. Bil je starejši od mene in čeprav mi je bil všeč, se je izkazalo, da je bedak. Bilo je grozno."

Shia LaBeouf

"Ne vem zakaj, a vedno sem si predstavljal, da se bo zgodilo z nekom z izkušnjami. Prvič dekletu nisem povedal, da sem še devičnik. A ko sem stal gol pred njo, mi je bilo zelo neprijetno. Z blazino sem pokril mednožje, kajti to sem videl v porno filmih. Seveda to ni bila najbolj pametna poteza. Bilo je več zadrege kot užitka."

wenn23716585.jpg

Lena Dunham

"Nisem mu povedala, da sem še devica. Mislila sem, da bi tako po nepotrebnem zapletala zadeve. Bolelo je bolj, kot sem pričakovala, bila sem živčna in on je doživel orgazem, jaz ga nisem. Potem sva ležala in se pogovarjala. Ni mi bilo žal, saj je bil prijeten in nežen fant."

Megan Fox

"Velikokrat sem bila deležna slabega seksa, a prvič ni bilo slabo. Bilo je lepo. Bila sem zaljubljena."

Ashton Kutcher

"Imel sem 15 let. Z dekletom, ki sem jo ravno spoznal, sva bila gozdu. Vse skupaj je trajalo dve sekundi. Bilo je res nenavadno. Dve leti kasneje sva znova seksala, tedaj sem ji dokazal, da se je moja izvedba izboljšala."

Joe Jonas

"Spolno aktiven sem postal šele pri 20- tih. Vesel sem, da sem čakal na pravo osebo, kajti prvič nedvomno ostane v spominu za vedno."

wenn29582120.jpg

Daniel Radcliffe

"Zdi se mi, da sem en redkih, ki je ob prvem seksu užival. Bilo je s punco, s katero sva se dobro poznala. Res je, da sem bil kasneje velikokrat deležen boljšega seksa, a tudi prvič ni bilo tako neprijetno kot pravijo drugi. Denimo moji prijatelji, ki so se napili in vse skupaj opravili pod mostom."

Krysten Ritter

"Bil je res poreden fant. Rekel mi je, da me ljubi in da ob meni dobi erekcijo. Ime mu je bilo Damjan, a moji starši so ga klicali Demon. Začela sva se sestajati in prvič sva seksala v kombiju njegovih staršev pred košarkarsko tekmo. Kolikor se spomnim, ni bilo ravno prijetno.«

Robin Thicke

"Kaj bi spremenil glede trenutka, ko sem izgubil devištvo? Samo to, da bi trajal dlje."

angelina.jpg

Angelina Jolie

"S fantom sva začela seksati, vendar vzburjenost in čustva zame niso bila dovolj. Ker sem želela čutiti več, sem vzela nož in ga porezala. On mi je vrnil. Nekajkrat sva si izmenjala nož, na koncu sva bila prekrita s krvjo, moje srce pa je dobesedno podivjalo." 

Chris Evans

"Potem, ko sem prvič seksal, sem stekel k mami: "Mama, seksal sem, kje je klitoris?"

Celine Dion

"Zgodilo se je v Dublinu, bilo je 30. aprila 1988 na večer Evrovizije. Z mano je šel v sobo. Bila sem vesela, da sem bila z moškim, ki sem ga ljubila. In imela sem načrt, ki se je dobro odvijal." 

wenn31820506.jpg

Ansel Elgort

"Imel sem 14 let in pojma nisem imel, kaj moram početi. Prav tako ne ona. Niti svetloba ni bila prava."

Lil Wayne

"Star sem bil 11 let, ona jih je imela13. Imela je ogromno namiznih iger, oboževal sem jih. Nekoč sva igrala Scrable in na mizo je napisala: bi seksal z mano? Bil sem zmeden, pograbila me je za roko in povlekla v garderobno omaro. Slekla mi je hlače in spomnim se, da me je zeblo v zadnjico. Pojma nisem imel, kaj se dogaja, skušal sem jo odriniti od sebe, a je bila močnejša. Zato sem ji pustil početi, kar je hotela."

Sarah Silverman

"Peljal me je v svojo sobo in vprašal, če sem to že počela. Rekla sem, da sem, a mislim, da je vedel da lažem, saj me je nežno peljal skozi celotno dogajanje. Seznanil me je tudi z oralnim seksom in me podučil, kako uporabljati usta in jezik. Potem je počasi prodrl vame. Vse se mi je zdelo tako presneto seksi. Na koncu je prižgal cigareto in odgrnil rjuho, na kateri je bil madež. Krvav. Rekel je, da je to moje. Nastala je neprijetna tišina. "Nič hudega," je dejal in me prosil, naj mu kupim nove rjuhe."

Jessica Alba

"Nisem imela veliko izkušenj z moškimi, dokler pri 18. nisem spoznala mojega, sedaj  že bivšega zaročenca. Tedaj sem bila še devica. Čakala sem na to, da bom spoznala pravo ljubezen, zdelo se mi je, da je to on, čeprav se nama kasneje ni izšlo."

Dwayne Johnson

"Kot prvo, ne bi smela biti v parku. Nenadoma naju je obsijala luč: "Gospa, je vse v redu? Bi prišli v avto?" Bil je policaj na obhodu. Povedala mu je, da sem njen fant. Nočna mora … Nekatere zgodbe o izgubi devištva so lepe, a moja ni takšna."

Avtorica: M. FL.
Foto: Cover Images


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)