Nasveti, ki jih za dober seks deli pisateljica erotičnih romanov

Zagotovo pozna kar nekaj skrivnosti.

20.4.2017 ob 10:05

seksi_pmicna.jpg

Nasveti so vedno dobrodošli. Zlasti, če ti prihajajo iz ust nekoga, ki se na zadeve dobro spozna. Prav je, da ste pozorni na to, kako zadeve v spalnici do vrelišča pripelje vaša prijateljica, a morda vam bodo nasveti pisateljice erotičnih romanov Shindy Chen prišli še bolj prav.

To priporoča za globljo intimnejšo povezavo s partnerjem in za večje spolno zadovoljstvo.

Sledite nam tudi na Facebooku. 

Spita gola

Sta kdaj spala povsem gola? Če nista, je skrajni čas, da oba odvržeta pižamo. "Dogovorita se, da bosta noč preživela brez kakršnih koli oblačil. Tako bosta vedno v tesnem telesnem stiku in bosta lažje raziskovala telesi drug drugega. Zagotovo bosta deležna izkušnje, ki jo bosta želela večkrat ponoviti," je prepričana Chenova

Seksu se predajta zjutraj ali po vadbi

Po vadbi je v telesu količina endrofinov povišana, zato je to idealni trenutek za seks. Prav tako se ne izogibajte jutranji akciji. Pri moških je količina testosterona prav tedaj na samem višku, kar velja po mnenju pisateljice dodobra izkoristiti.

Več se razvajajta

Spomnita se prvih dni vajine ljubezni, ko drug z drugega nista mogla umakniti svojih rok. Seks je fantastičen, a prav tako fantastični so poljubi, dotiki in objemi, ki vanj ne vodijo.

Bodite pozorni na okolje

Prižgane sveče, pridušena svetloba, glasba, seksi perilo, vonj…vse to s pridom vključita v vajina doživetja in pričarajta romantično vzdušje ne glede na to, da je čisto običajen večer.

Uporabita seksi igračke

Te še zdaleč niso namenjene zgolj solo igricami. Podajta se v erotično trgovino ali raziskujta po spletu ter poiščita takšne, s katerimi bosta dodatno zagrela vzdušje v spalnici.

Preizkusita nove položaje

Ni treba, da se podata v svet Kamasutre (če vama do tega ni), tudi povsem dobro poznane poze je vedno mogoče začiniti. Med misijonarko si pod zadnjico položite blazino, seksu v položaju po pasje se predajta tako, da ste vi med njim naslonjeni na mizo, privoščite mu oralni seks pod prho. Seveda lahko povsem preskočita meje poznanega. Da vama le ne bi bilo v postelji nikoli dolgočasno.

Avtorica: M. FL.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)