Zvezdniki o razhodih, ki so jim zlomili srce

O tem, kako so bili soočeni z razhodom in kaj so med njim doživljali.

29.6.2017 ob 1:15

GettyImages-499077136.jpg

Nobenega dvoma ni, da so razhodi boleči ne glede na to, kdo se z njimi sooča. Tudi tistim, ki so pogosto v soju žarometov, zadajajo globoke rane. Kakšne, pa so nekateri svetovni estradniki povedali sami.

Več zgodb iz sveta znanih vas čaka na Facebooku.  

Taylor Swift o tem, kako jo je Joe Jonas pustil s kratkim telefonskim klicem

"Od takrat nisva več govorila, torej je zgodba nedvomno zaključena. Vendar, veste kaj? Nekoč bom našla nekoga, ki bo resnično pravi zame. Dobro sem, vse je v redu. In ko bom našla človeka, ki me bo res ljubil in cenil, bom vedno z nasmehom na obrazu pomislila na tistega, ki me je pri 18. letih zapustil s kratkim telefonskim klicem. Bil je skoraj hitrostni rekord. Pogledala sem, kako dolg je bil klic. Trajal je natanko 27 sekund. To mora biti rekord!" je leta 2008 zaupala v pogovorni oddaji Ellen DeGeneres.

Jonas se je na svoji spletni strani kmalu odzval na te besede in povedal: "Vsem, ki jih skrbi 27-sekundni klic naj povem, da sem jo poklical z namenom, da bi ji pojasnil svoja čustva do druge osebe. Tega ni dobro sprejela. Nisem jaz prekinil zveze, nekdo drug jo je. Telefonski klici trajajo le, dokler sta se obe strani pripravljeni pogovarjati."

Jordin Sparks o razhodu z Jasonom Derulo

Potem, ko sta bila par skoraj tri leta, sta se septembra 2014 nenadoma razšla. Sparksova je razhod v intervjuju pojasnila leta 2015 in povedala, da je bil zanjo presenečenje, saj jo je malo pred tem Derulo zaprosil za roko.

"Sprla sva se. Opravičila sem se, kajti res sem se malo nerodno izražala. A vendar vsemu skupaj nisem pripisovala velikega pomena. Konec koncev sva bila v zvezi tri leta in spori niso bili nič neobičajnega. Vprašala sem ga, če sva še vedno v redu in jo je rekel, da sva. Potem sem odšla za nekaj dni in ni me nikoli poklical. Res je, pomagal mi je odnesti prtljago v avto, me v slovo poljubil, a poklical me ni.

Sedaj se temu smejim, tedaj pa sem bila besna. Sem človek, ki potrebuje stalno komunikacijo, verjamem vanjo in vem, da se partnerja morata pogovarjati. Na moj zadnji klic se je odzval mlačno in rekla sem mu, da mora prilesti iz svoje lupine. In je. Pobral je tudi vse svoje stvari iz moje hiše."

Justin Bieber o Seleni Gomez in njunemu dokončnemu razhodu

"Trudila sva se osnovati zvezo, v njej ostati sama svoja in hkrati odmisliti vse, ki so naju spremljali in nama sodili v medijih. Mislim, da je bilo vse to zame preveč. Potem so bile tu še turneje, lepa dekleta, povsod skušnjave. Težko je ne zapasti vanje. Skupaj sva se preselila, ko sem bil star komaj 18 let. Z njo sem začel novo življenje. Bilo je kot zakon. Živeti z dekletom pri tej starosti je bilo malo preveč, čeprav sva bila tako zaljubljena. Nič drugega ni bilo pomembno, najini identiteti sta se prekrili. A tako, kot v vsakem odnosu, so se tudi v najinem pojavila razočaranja. Prav ta so naju spravljala ob pamet. Veliko sva se prepirala in hkrati hotela rešiti zvezo, saj sva oba ogromno vložila vanjo. Vendar je ljubezen izbira, ni samo čustvo. Zaradi filmov veliko ljudi misli, da je ljubezen pravljica, temu v resnici ni tako. Ne gre za to, koga ljubiš, gre za to, koga hočeš ljubiti. In prav to sem moral dojeti in se s tem sprijazniti," je leta 2015 povedal za Complex.

Selena Gomez o tem, kako so njune vzpone in padce spremljali mediji

"Sprva mi ni bilo mar. Bila sem srečna, stara 18 let, imela sem fanta, skupaj sva bila čudovita. Nato sem imela zlomljeno srce in mimo tega, kako je bilo to prikazano, nisem mogla. Nisem več prenesla vseh pritiskov. Na koncu sem bila izčrpana. Ni mi bilo vseeno zanj, a nisem več zmogla," je za W Magazine razkrila leta 2016.

GettyImages-173169056.jpg

Perrie Edwards o tem, kako je Zayn Malik zaroko končal s kratkim sporočilom in jo pustil brez doma

"Bilo je grozno. Nedvomno najhujše obdobje mojega življenja. Štiri leta sva bila v zvezi, dve leti zaročena, nato pa samo kratko sporočilo. Kar tako. Čeprav je moja kariera tedaj cvetela, je bilo zame zelo težko. Nisem hotela biti sama, kajti obhajale so me črne misli. Končati zvezo in ostati brez doma je zelo stresno. Nisem vedela, kaj mi je storiti. Paničarila sem in res sem se težko pobrala. Vsak preživet dan je bil zame zmaga," je povedala za E!Online.

 Rita Ora o tem, kako je na Twitterju izvedela, da jo zapušča Calvin Harris

Harris je razhod naznanil prek Twitterja, ne da bi pred tem o njem obvestil njo. "Rita je bila osramočena potem, ko je zvedela, kaj je storil," je vir blizu nje za The Sun razkril leta 2014. "Tega od njega res ni pričakovala in bila je šokirana."

Kasneje je Ora za Marie Claire o razhodu spregovorila sama

"Obstaja razlog, zakaj sem se z razhodom sprijaznila in zakaj sem ga prebolela. V svojem življenju trenutno občutim veliko več svobode, lahko se ukvarjam samo z glasbo in nikomur mi ni treba ničesar pojasnjevati. Res je, najina zveza je šla skozi različne faze. Sprva sem bila prepričana, da ne more nič iti narobe. Verjela sem, da stoji za mano in da me podpira, nato je vse skupaj postalo malce nenavadno. Ne vem, morda zato, ker so se najina zasebna življenja preveč prepletala s poslom. Takoj po novici sem se želela zgolj splaziti v posteljo in umreti. A sem se zmogla pobrati in sem preživela."

GettyImages-687444420.jpg

Jennifer Aniston o tem, kako je Brad Pitt končal zakon in začel zvezo z Angelino Jolie

"Sprva nisem vedela. Nato pa sem si mislila: "Ni to malo prehitro? A konec koncev, to ni moje življenje, sam se odloča zase. Lahko počne kar hoče. Ločena sva in povsem jasno je, zakaj."  Ne bi me namenoma prizadel, kar je storil, je storil samo zase. Takšen pač je. Manjka mu malce sočutja in obzirnosti," je povedala za Vanity Fair.

Katy Perry o tem, kako je v kratkem sporočilu izvedela, da se Russell Brand od nje ločuje

Junija 2013 je v intervjuju pojasnila, da je njen tedanji soprog zakon končal s kratkim sporočilom: "Je zelo pameten moški in bila sem neskončno zaljubljena, ko sva se poročila. Recimo samo, da se od decembra 2011, ko mi je v kratkem sporočilu povedal, da se ločuje, nisva slišala. Priznam, del odgovornosti, da najin zakon ni uspel, je na moji vesti. Tedaj sem bila na turnejah, vabila sem ga, naj se mi kdaj pridruži in trudila sem se biti kar čim več doma. Mislim, da mu je šel nekoliko v nos moj uspeh in dejstvo, da sem bila na turnejah glavna. Kajti, čeprav je poudarjal enakovrednost v zakonu, me je v določeni meri želel nadzorovati in nadvladati. Prav enakosti, ki jo je tako zagovarjal, ni prenesel. Ko sem se soočila z ločitvijo, sem bila seveda potrta in obsojala sem sebe. A ko sem se poglobila v pravo resnico in dejanske razloge zanjo, sem vendarle spoznala, da se vse skupaj ni zgodilo samo zaradi mene in da so bile med nama stvari, na katere nisem imela vpliva. Takoj, ko sem dojela to, sem lahko šla z življenjem naprej."

GettyImages-800587820.jpg

Ariana Grande o tem, kako je dobila košarico v kratkem sporočilu

"Mislim, da je to najslabši možni način. Prejeti kratko sporočilo in ga prebrati tik pred nastopom," je razkrila za Complex.

Njeni oboževalci so prepričani, da opazka leti na Jaia Brooksa, s katerim se je sestajala, preden sta postala par z Nathanom Sykesom. Brooks in Grande sta bila par od avgusta 2012, se po letu dni razšla in znova postala par leta 2014 in se septembra istega leta nenadoma razšla.

GettyImages-458698000.jpg

Jennifer Lopez o tem, kako sta se z Benom Affleckom razšla tik pred poroko

"Ko sva se z Benom razšla tik, preden sva se želela drug drugemu zavezati za vedno, sem res imela zlomljeno srce. Zdelo se mi je, da ga je nekdo iztrgal iz mojih prsi. Ljudje v takih trenutkih počnejo vse mogoče. Nekateri posegajo po drogah, drugi pijejo, tretji se zabavajo. Sama sem tolažbo iskala pri drugih ljudeh in tedaj se je v mojem življenju pojavil Marc (Anthony)," je razkrila za Huffgington post.

Lopezova se je z Anthonyem poročila po petih mesecih in se leta 2011 ločila.
Kasneje je povedala: "Mislim, da je bil Ben moja prva velika ljubezen in prvo razočaranje. Izgubila sem prijatelja in zaveznika. Med Marcom in mano je bila takoj prisotna velika kemija. Pravi čas je prišel v moje življenje ter mi pomagal, ko sem najbolj potrebovala pomoč," je leta 2014 povedala v oddaji Marie Shriver.

Minnie Driver o tem, kako je Matt Damon pri Oprah naznanil njun razhod

"Sam se je uštel, ko je pri Oprah naznanil, da nisva več par. Bil je prepričan, da bo naletel na odobravanje, a občinstvu se je njegovo početje zdelo na moč neprimerno. Zlasti, ker je komaj mesec pred tem pri Davidu Lettermanu razlagal o tem, kako zelo me ljubi," je po razhodu povedala za The Los Angeles Times.

GettyImages-105476190.jpg

Jennifer Garner o aferi Bena Afllecka z varuško, ki se je v medijih pojavila nekaj mesecev po njunem razhodu

"Nekega dne sem vključla televizijo in na CNN zasledila novico o Benu in varuški. Tiho sem vzdihnila in si priznala, da zadnje poletje res nisem bila na tekočem. Pojma nisem imela, kaj se dogaja. Seveda me je bolelo in moja prva misel so bili otroci."

Odzvala se je tudi na namigovanja, da je Benova afera spodbudila ločitev: "Bila sva ločena že mesece preden sem slišala za varuško. Ona ni imela z najino odločitvijo o ločitvi prav ničesar. V zakonu sem imela dobro odprte oči," Vanity Fair, marec 2016.

Avtorica: M. FL.
Foto: GettyImages


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)