Zveza, v kateri nikoli ne boste vzcveteli

Bodite pozorni na sledeče ovire do vaše sreče.

18.5.2016 ob 2:10

nesrecna3.jpg

Želite si razmerje ob nekom, s katerim bi si spletli gnezdo in uživali do konca svojih dni. Morda ste kandidata, ki bi za to lahko bil primeren, celo že spoznali. A pozor, če se obnaša tako, sreče ob njem ne boste okušali. 

Več intimnih napotkov poiščite na Facebooku.

Smeji se vašim sanjam

Kadar mu pripovedujete o svojih sanjah in željah, se vam posmehuje in vaše namere, da bi jih uresničili, zatre že v kali. Prepričuje vas, da so vaši cilji nedosegljivi ter niza nešteto argumentov, da bi od njih odstopili. Morda ima (včasih) celo prav, morda vas zgolj sabotira, da ne bi bili uspešnejši od njega. Kakorkoli, nihče vam nima pravice ubijati sanj in če od svojega izbranca ne dobite prave podpore ter ne sanja z vami, zagotovo ob njem nikoli ne boste srečni.

Primerja vas

S prijateljicami, ki so uspešnejše od vas, s sestro, ki je bolj fit in postavna, z mamo, ki zmore več in tako v vas zbuja manjvrednostni kompleks, vi pa ob njem niste sproščeni. Tudi v prihodnosti se to ne bo spremenilo, nikoli zanj ne boste dovolj dobri in vedno bo s takšnimi ali drugačnimi primerjavami zatiral vašo samozavest.

Omejuje vas

Pravi moški vam bo dal krila in podporo ter vas spodbujal v razvoju na vseh področjih. Kadar se bo zataknilo, bo stal ob vaši strani in vam pomagal. Tisti, ob katerem ne boste srečni, bo počel ravno nasprotno. Omejeval vas bo in vas oviral na vsakem koraku, ob njem pa nikoli ne boste povsem zacveteli. Bežite od njega čim prej.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)