Zvezdnica Netflixove serije pustila fanta in odpotovala v Istro

Še pred kratkim so ju videli, ko sta se objemala, a zdaj, ko so jo opazili pri naših južnih sosedih, je jasno, da je med njima konec.

18.8.2021 ob 5:25 | Foto: Instagram | Avtor: P. Pa.

Zvezdnica Netflixove serije pustila fanta in odpotovala v Istro

Po petih mesecih zveze naj bi zvezdnica Netflixove serije Bridgerton Phoebe Dynevor prekinila z ameriškim komikom, voditeljem in igralcem Petom Davisonom. A kot kaže igralka ne objokuje, da so iskrice ugasnile in se ne prepušča melanholiji, temveč uživa samsko življenje. S soigralko iz serije Sabrino Bartlett so ju opazili pri naših južnih sosedih.

26-letnica, ki je navduševala v vlogi Daphne Bridgerton, je bila videti nadvse dobre volje, ko se je predajala sončnim žarkom in uživala v kozarcu vina. S Sabrino sta se razvajali v butičnem hotelu Meneghetti nedaleč od Rovinja. S svojimi sledilci sta delile trenutke, ko sta se s kolesi podali med vinograde, okušali vino in razvajali svoje brbončice. Skočili sta tudi v sveže Jadransko morje in zapluli z barko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sabrinabartlett (@sabrinabartlett)

Vest, da je med Phoebe in Petom konec, je povsem sveža. Nazadnje so ju skupaj videli na teniškem turnirju Wimbledon. Takrat sta bila videti še nadvse zaljubljena in predana drug drugemu, a menda se ljubezen na daljavo ni obnesla, zato sta se odločila, da gresta vsak svojo pot. Precej jasno je postalo, ko je Phoebe raje s prijateljico odpotovala na Hrvaško, kot da bi odšla v Ameriko k Petu. Bilo je noro, dokler je trajalo. A razdalja je naredila svoje. Zagotovo si bosta ostala blizu, a dokler se nekaj drastično ne spremeni, romance ne bosta obudila,« je vir razkril britanskim medijem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pete Davidson (@petedaveidson)

»Precej jasno je postalo, ko je Phoebe raje s prijateljico odpotovala na Hrvaško, kot da bi odšla v Ameriko k Petu. Bilo je noro, dokler je trajalo. A razdalja je naredila svoje. Zagotovo si bosta ostala blizu, a dokler se nekaj drastično ne spremeni, romance ne bosta obudila,« je vir razkril britanskim medijem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sabrinabartlett (@sabrinabartlett)

Zvezdnika sta menda v tem času izjemno zaposlena. Phoebe snema novo sezono serije Bridgerton, Pete pa na drugi strani luže snema šov Saturday Night Live in film Meet Cute. K vsemu skupaj naj bi pripomogla tudi koronasituacija, zaradi katere ni več tako, da bi enostavno skočil na letalo in odpotoval v drugo državo. 

Zanimivo je še to, da je Phoebe »padel« na igralkine čare, ko je videl njene seksi prizore v šovu Bridgerton. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PD (@phoebedynevor)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bridgerton (@bridgertonnetflix)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)