Zvezda Oppenheimerja skriva zasebnost, v največjo podporo mu je žena

Spoznajte Yvonne McGuinness, ženo Cilliana Murphyja. Irska vizualna umetnica in zvezdnik filma Oppenheimer sta poročena skoraj 20 let.

12.8.2023 ob 7:15 | Foto: Maja Smiejkowska/Reuters, Instagram | Avtor: P. K.

Zvezda Oppenheimerja skriva zasebnost, v največjo podporo mu je žena

Cillian Murphy je zelo skrivnosten glede svojega zasebnega življenja. Murphy in njegova žena Yvonne McGuiness sta le redkokdaj skupaj fotografirana v javnosti.

»Ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem je težko,« je leta 2019 dejal Murphy.

»Imam čudovito ženo in kariere ne bi mogel zgraditi brez nje in njenega razumevanja. A je bitka. Kot za vsakega očeta, ki je veliko od doma,« je takrat povedal za revijo GQ.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cillian Murphy (@cilliciousness)

Da njihovo življenje teče normalno, je doma vsaj šest mesecev na leto. »Poskrbim, da ne hodim iz službe v službo, iz vloge v vlogo, ker to pomeni, da živiš v mehurčku setov, hotelov, letal, filmskih festivalov - kar zame ni realnost,« je dejal igralec, ki je najbolj znan po vlogi Tommyja Shelbyja v seriji Birminghamske tolpe. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cillian Murphy (@cillianmurphyofficiall)

Tako kot Cillian je tudi Yvonne Irka. Prihaja iz Kilkennyja na Irskem, študirala je na Cork Institute of Technology in magistrirala na kraljevi akademiji za umetnost.

Na njeni uradni spletni strani lahko preberemo o naravi njenega dela: Njeno delo zajema film, nastopanje, kiparske in tekstilne elemente, zvok in pisanje. Zanima jo utelešena izkušnja kraja in pripadnosti z uprizarjanjem javnih nastopov, ki ustvarjajo nadrealistične in dinamične trenutke interakcij in povezav s krajem, časom in skupnostmi.

Njen stric, Jim McGuinness, je irski politik. Murphy in McGuinessova sta se poročila leta 2004, domnevno v vinogradu njenega očeta Domaine des Anges v Provansi v Franciji in imata dva otroka, ki sta že najstnika. Malachy, rojen 2005, in Aran, rojen 2007. Najprej sta živela v Londonu, potem pa sta se odločila, da bosta otroke vzgajala v Dublinu na Irskem, da bi bila blizu družine in starih staršev.

 

oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)