Znana Slovenka zapustila dom na Karibih in se vrnila nazaj v Slovenijo, njena otroka šokirana

Zanimive prigode radijske voditeljice in njene družine, ki je v treh letih zamenjala že 14 domov.

13.6.2022 ob 10:54 | Foto: instagram | Avtor: Š. R.

Znana Slovenka zapustila dom na Karibih in se vrnila nazaj v Slovenijo, njena otroka šokirana

Nekdanja radijska voditeljica, danes pa popotniška blogerka Ivjana Banić navdušuje svoje sledilce z zanimivimi in duhovitimi prigodami njene družine, ki živi in potuje na različnih koncih sveta. V zadnjem obdobju so se ustavili in živeli na Karibih, te dni pa pripotovali nazaj v Slovenijo. 

Ivjana je ob tem razkrila, da so sicer v zadnjih treh letih zamenjali že 14 domov, a to je pač njihov način življenja, ki jim zelo ustreza.

Se pa, kot piše v zadnjem zapisu na instagramu, kar ni mogla načuditi reakcijam 4-letnega sina, ki je zadnje leto živel bos na peščenih plažah, se učil v prečudoviti naravi in od povsem druge kulture ljudi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVJANA BANIC ✫ blabla + travel (@ivjana)

»Sin se čudi, kako se v Sloveniji potegne voda v stranišču, zakaj rabimo odejo za pokrit, ko spimo, kaj je to salama, jakna za oblečI, copati, dolge hlače, čevlji. 'Avtomobili vozijo narobe' je rekel, in kako veliko jih je, in 'oh my god Mom, babies in Slovenija are WHITE',« je ubesedila sinov kulturni šok, ko je uvidel, da je večina ljudi tu belopoltih.

»Tega se ne bom nikoli naveličala, tega čudenja otrok … Začudenje nad tako običajnimi stvarmi, kot da med volkovi v džungli gor rasteta.«

»Ampak kot učiva zanamce: druge države - druge navade. In doma je pač tako, da se vozi po desni in so beli ljudje nekaj navadnega in nihče ne govori havajsko, razen kakšen aloha se sliši sem pa tja. Jaz sm si privoščila frizerja, pa izlet in piknik in praznovanje 60-letnice in divjad in obletnico mature in ocvirke in majonezo in zajtrk iz rož. Obiskala sem dohtarje in skoraj vse frende,« je še zapisala, namignila pa tudi, da bi se morda družina lahko spet preselila na povsem drug konec sveta.

V Avstralijo?

Kdo ve, a kjerkoli že bodo, jim zagotovo ne bo dolgčas.

Preberite še: »Prvič v življenju sem hčerki kupila darilo za rojstni dan« (simpatična pripoved znane Slovenke)

Morda vas zanima tudi: Drzna vplivnica, ki z roza kombijem potuje po svetu


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)