Znana Slovenka razkrila: med nosečnostjo spoznala novega partnerja in se ločila

Jasmina Kandorfer, ustvarjalka oddaje Klepet ob kavi, je spregovorila o svoji življenjski preizkušnji.

8.6.2022 ob 10:14 | Foto: Mediaspeed | Avtor: Š. R.

Znana Slovenka razkrila: med nosečnostjo spoznala novega partnerja in se ločila

Voditeljica in avtorica televizijske oddaje Klepet ob kavi Jasmina Kandorfer je razkrila svojo osebno zgodbo in spregovorila o ločitvi od partnerja, kmalu po tem, ko se jima je rodil otrok.

Za Žurnal24 je povedala, da je zdajšnjega novega partnerja spoznala med nosečnostjo, skupaj pa sta zaživela že leto dni po tem, ko se jima je z bivšim rodila hčerka.

Ob tem je poudarila, da razhod ni bil prežet z jezo in zavistjo, temveč sta se razšla povsem prijateljsko.

O svojem nekdanjem partnerju je povedala, da je zelo čustveno inteligenten, da sta bila vedno zelo iskrena eden do drugega, zato se je tudi razhod zgodil povsem »brez drame«. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmina Kandorfer (@jasminakandorfer)

Poudarila je, da sta bila dobra partnerja, svoj odnos pa sta začela in končala na prijateljski bazi. Kot par sta bila skupaj sedem let, zdaj ju skupaj še vedno veže tudi starševstvo. Žiga je bil sicer prisoten tudi pri porodu doma.

»Nisem mogla verjeti, kaj se je zgodilo. Pred mano je stal partner in jokal. Jaz pa ne! Bila sem povsem prisotna in kar nisem mogla verjeti, kaj se je zgodilo,« se je spominjala najlepših trenutkov v svojem življenju. 

Jasmina naj bi Marka, zdajšnjega partnerja, spoznala, ko je prišel na razgovor za delo. Iskrice so menda kar letele po zraku. Postala sta sodelavca, pa tudi življenjska partnerja.

Težak razhod iz preteklosti

O veliko težji preizkušnji in razhodu s partnerjem, ki je bil do nje nasilen pa je sicer pred časom spregovorila tudi za Ono Plus. Na vprašanje o tem, kaj ji je v življenju prineslo največjo samozavest, je namreč odgovorila:

»Izkušnje, da te vse, kar te ne ubije, okrepi. Eden najtežjih trenutkov je bil razhod z nekdanjem partnerjem, ki je bil psihofizično nasilen do mene, in ko sem se v trenutku ob prepoznanju njegove nezvestobe odločila, da grem, me je po vrnitvi iz službe čakala zamenjana ključavnica.

Nisem mogla priti do svojih stvari, ostala sem brez vsega, pri 21 letih. Tedaj me je zadelo spoznanje, da mi lahko vzameš vse, ne moreš pa mi vzeti »sebe«, bistva. In življenje, ki ga danes živim, je lepo.« 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmina Kandorfer (@jasminakandorfer)

Preberite še: Rebeka Dremelj z novo pričesko izgleda kot najstnica! In ni edina ... (FOTO)

Morda vas zanima tudi: Nina Jug (po poroki z Domnom) srečna v novi zvezi: »Bilo je težko, ves čas sva se morala skrivati«


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)